Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım ben duydum pervin dinçerin önerisiydi önerdiği krem de sudocream di sanırım çinko en çok bu üründe var ama yüzüm için edişeleniyorum tüyleri besler mi diye
canım ben duydum pervin dinçerin önerisiydi önerdiği krem de sudocream di sanırım çinko en çok bu üründe var ama yüzüm için edişeleniyorum tüyleri besler mi diye
bende ondan duydum ama sudocream bulamadım normal canbebe pişik kremi aldım aynı sonuç verir mi diye merak ediyorum . hiç bir zararı yokmuş diyo pervin dinçer kullananlar varsa bilgilendirsinler bizi de bizde faydalansak canım
canım pişik kreminin içinde neler bulunuyormuş ona göre yarayıp yarayamayacağını söylerim mesela bende çinko oksit ve buğday yağı içeriyor pişik kremlerinin faydası çinkoda o yüzde sudocream dedim bitince ona başlarsın memnun kalırsan :)