Çocuk Hastalıkları pişik hakkında acil yardım lütfen :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bernagy

♥ Canım Kızım ♥ Canım Oğlum ♥
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
596
258
34
Kizlar yardim edin lutfen 10 aylik kizim var ve 2 aydir pisigi gecmiyor..drda goturdum ilk once hametan merhem verdi 2 hafta kullan getir dedi gecmeyince tekrar gittim bu kez momecon adli baska bi merhem verdi ama banamisin demedi yanik gibi soyuldu ve kaniyor yavrum cok huzursuz dogdugundan beri canbebe kullaniyorum belki bezdendir diye degistirdim primaya gectim ama bi fayda goremedik..yagli tuzlu salcali asitli ve hazir yiyecekler vermiyorum daha ne yapabilirim yardim edin bebeginde bu sekilde pisik olanlar nasil gecti ne kullandiniz ne yapmamiz gerek simdiden tesekkurler..

Poposunu pamugu ilik suyla islatip oyle sil islak mendil kesinlikle kullanma birde siviyagi isitip asitini aldiktan sonra pisik olan yere sur benm bebisiminki oyle geciyo yogurtta iyi geliyo rahatlatiyo

Poposunu pamugu ilik suyla islatip oyle sil islak mendil kesinlikle kullanma birde siviyagi isitip asitini aldiktan sonra pisik olan yere sur benm bebisiminki oyle geciyo yogurtta iyi geliyo rahatlatiyo
islak mendil kullanmiyorum hic almiyorum bile hep yikiyorum ama bilmiyorum neden boyle yagi bugun denicem canim saol ins benim kizimada iyi gelir..

Kesinlikle zeytinyağı bir numara ayrıca benim oğlunda çok pisik olurdu arko kreminde faydasını çok gördüm .

Ilk oldugu zamanlar zeytinyag surmustum bi kere ama yatalar daha cok acilinca surmedim tekrar daha kotu olacak diye arko kremide duymustum ama hic denemedim arkonun herhangi bi kremi olurmu.? Onuda deneyeyim

Yanıkları müthiş bir şekilde tedavi eden kantaron yağını denemenizi tavsiye ederim.Aşırı faydalı bir yağdır araştırın isterseniz.
Çok geçmiş olsun.

ayy kıyamam ben ona yaa (
sorun devam ediyorsa desitin merhem kullan
Arko krem ve zeytinyag bunlarda ise yaramadi aksine daha kotu oldu :/ birde onu deneyeyim artik napayim bi alerji testi yaptirayim diyorum kullanmadigim bise kalmadi artik cocukta bende helak olduk yedigi birsey yapiyo belki odrari demiz cikmisti cunku

düzgün bi doktora göster bitane. çocuk deneme tahtası değil. o olmadı şunu kullan yok ötekini kullan. doktor mu onlar ya. helak ediyo küçücük meleği

Bakiyorum suanda iyi bir dr ins bulurum kisa zamanda azaldi gibi biraz ama cocugumda mafoldu birde dis cikariyor hepten huysuz oldu sessiz sakin cocuk

Pisik sorununa soooon :) kizlar daha pisik olmadan pisik sorununa bi cozum teknigim var paylasmak istiyorum. Koltuk alti icin kullandigimiz rolonum bitince basligindaki yuwarlak topunu cikarip iyice yikadim. Sonrasinda icine zeytinyagi doldurup tekrar taktim ve her alt acmada bebegimin totosunu yagliyorum. Pisik kremi bile kullanmaya gerek kalmiyo. Siddetle tawsiye ederim :))

Madecastel ve trocy DİE iki krem. Var karıştırıp sur yalnız trocy günde 2/den fazla kullanma bi sabah bi akşam madecastolu her zaman kullanabilirsin çok etkili oldu doktor yazdi bu qrada kafama gore solemiorum 1 gecede geçti bizim pisigimiz halada onu kullanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…