islak mendil kullanmiyorum hic almiyorum bile hep yikiyorum ama bilmiyorum neden boyle yagi bugun denicem canim saol ins benim kizimada iyi gelir..Poposunu pamugu ilik suyla islatip oyle sil islak mendil kesinlikle kullanma birde siviyagi isitip asitini aldiktan sonra pisik olan yere sur benm bebisiminki oyle geciyo yogurtta iyi geliyo rahatlatiyo
Amin canim mosmor olmus resmen simdi yag surdum dedigin gibi yapip aglaya aglaya uyuyakaldi yavrumIns bnm bebiste ise yariyo birkac gun dene saglikli pisiksiz gunler bebise
ayy kıyamam ben ona yaaAmin canim mosmor olmus resmen simdi yag surdum dedigin gibi yapip aglaya aglaya uyuyakaldi yavrum
Arko krem ve zeytinyag bunlarda ise yaramadi aksine daha kotu oldu :/ birde onu deneyeyim artik napayim bi alerji testi yaptirayim diyorum kullanmadigim bise kalmadi artik cocukta bende helak olduk yedigi birsey yapiyo belki odrari demiz cikmisti cunkuayy kıyamam ben ona yaa(
sorun devam ediyorsa desitin merhem kullan
düzgün bi doktora göster bitane. çocuk deneme tahtası değil. o olmadı şunu kullan yok ötekini kullan. doktor mu onlar ya. helak ediyo küçücük meleğiArko krem ve zeytinyag bunlarda ise yaramadi aksine daha kotu oldu :/ birde onu deneyeyim artik napayim bi alerji testi yaptirayim diyorum kullanmadigim bise kalmadi artik cocukta bende helak olduk yedigi birsey yapiyo belki odrari demiz cikmisti cunku