Bebek Beslenmesi Pişiğe %100 Çözüm...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
38
108
İstanbul
Merhaba anneler anne adayları...
Birara oğlum çok kötü pişik oldu.
Kanıyordu derisi soyulmuştu.
Ne denediysem faydası olmamıştı.
Zeytinyağlar...hametan...bepanten...travazol...tyroysd...daha neler neler..
Birtürlü geçmiyordu.
En sonunda lansinoh lanolini denedim ve inanamadım.
Kesin çözüm sağladı ve kanaya pişiği geçirdi.
Mutlaka deneyin mutlaka.
Bu lansinoh emziren annelerin göğüs ucu yaralarına el çatlaklarına topuk çatlaklarına pişiklere herşeye iyi geliyor.

Krem bu :



 
ben sadece has zeytinyağı kullandım..zeytinyağının tadava biraz ısıtılması gerekiyor.etkisi ancak öyle oluyor..2 yaşında oğlum..yağ dışında hiç bir krem kullanmadım.
 
vallah bana fayda etmedi herşeyi denedim en sonunda bübchen tüp içerisinde wundschutzcreme aldım ve süper bişey 12 tl aldım sürmeside kolay ve kesinlikle kimyasal içermiyor doğal ve anti allercik bir krem tüm ciltlere uygun almanyadan ithal ediliyor bübchenin diğer ürünleride süper şampuan losyon milk gibi banyo köpüğü gibi çok da uyguna alıyorum marketlerde cok pahalı
 
Bebeğim yeni doğduğunda pişik oldu ama virüs kapmış bir de üstüne öyle şiddetliydi ki yaralar bir türlü kapanmıyordu sürekli kanıyordu yavrum saatlerce çığlık çığlığa ağlamaktan bayılıyordu sonunda... gezmediğimiz doktor kalmadı yazılan tüm kremleri kullandım olmadı! En son, bir gece dayanamadık yine acile gittik acildeki pratisyenin yazdığı pavloderm krem mucize gibi geldi. Bir kaç saatte etki etti o gece ilk defa rahat uyudu. Mutlaka evinizde bulundurun. Kıyamam ya hiç bir bebeğin canı yanmasın bebek olmak daha zor:( "
 
Back