• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pırlanta

dilfeza

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
3.402
2.249
333
Slm arkadaslar 5 tas pırlanta alicam baya uygun sertifikalı markası Koçak gold bi tane begendim fakat kampanya da oldugu icin çerçeve altın olan kısmı 8 ayar imiş hic bi bilgim yok 8 ayar olması bi sorun yaratır mı bilen varsa yazsın lütfen ben ztn bunu bozmayacağım yatirimlik degil hatıralik olarak alicam

8 ayar altin eger sari renk ise rengi solar kesin olarak. Ama pirlanta disindaki cerceve genelde beyaz altindir diye tahmin ediyorum eger beyaz altinsa renk sorunu olmayacagi icin daha iyi bile olur. Sert ve saglam olur.

8 ayar altin eger sari renk ise rengi solar kesin olarak. Ama pirlanta disindaki cerceve genelde beyaz altindir diye tahmin ediyorum eger beyaz altinsa renk sorunu olmayacagi icin daha iyi bile olur. Sert ve saglam olur.

8 ayar altın kullananlar kararmadığını söylüyor, beyaz renge gelince üzerine rodyum kaplama yapılıyormuş ve zamanla bu kaplama aşınıyor yenilemek gerekiyormuş.

Back