Aptamil bebelac sma hepsini kullandım mama ama kabul etmedi. Sizin başka bir tavsiyeniz varmıDoktorunuzla konuşarak ek gıdaya başlayabilirsiniz belki. Pirinç unu irmik tarzı gıdaların bir besin değeri yok bence gereksiz bebekler için. Devam sütü dediğiniz bildiğimiz sütlerdenmi yoksa mama mı ?
Bu hippin kutuda satılan mamaları var ismini tam hatırlamıyorum kartın kutuda onlardan verebilirsiniz yatmadan önce. Belkide uyanma sebebi başkadır. Sıcaklık uykuya geri dönememe memede uyumaya alışmış olabilirmi ?Aptamil bebelac sma hepsini kullandım mama ama kabul etmedi. Sizin başka bir tavsiyeniz varmı
İnanın hepsini yaptım karnı doyunca çok güzel uyuyor. Hatta birkez içti biberon geçen hafta 4 saat uyudu. Ama emzirince saatte bir uyanıyor. O kutu mamalarda pirinç unu değilmiBu hippin kutuda satılan mamaları var ismini tam hatırlamıyorum kartın kutuda onlardan verebilirsiniz yatmadan önce. Belkide uyanma sebebi başkadır. Sıcaklık uykuya geri dönememe memede uyumaya alışmış olabilirmi ?
Birde mama için biberon değiştirin farklı biberonlarda deneyin. Benim hızım hipp içiyordu.
Ek gıdaya başlayın doktorunuzla konuşup çorba meyve püresi vs yedirin uyutmadan önce pirinç unundan daha faydalı en azından pirinç unu bebege boş kilo aldirmaktan başka bir işe yaramiyor, birde golden goat diye bir mama var keçi sütünden yapılıyormus ve anne sütüne en yakın mama deniliyor birde onu deneyin.İnanın hepsini yaptım karnı doyunca çok güzel uyuyor. Hatta birkez içti biberon geçen hafta 4 saat uyudu. Ama emzirince saatte bir uyanıyor. O kutu mamalarda pirinç unu değilmi
Pirinç unu arsenik içerir. Bol şeker bulundurur. Hiç bir şekilde bebeğinize vermenizi önermiyorum. İnanın bana aç kalması bu tür şeyleri yedirmekten iyidir. 5ay 17 gün ek gıdaya başlayabileceğiniz bir dönem. Tadımlara başlayın. Zaten 2 ay daha sabrederseniz bebeğiniz artık ek gıdayla da doyduğu için sütünüz yeterli gelecektir. Hepimiz geçtiğiniz yollardan geçtik. Yorucu bir süreç biliyorum ama geçecek.Bebeğin 5 ay 17 günlük artık sütüm yetersiz geliyor. Geceleri saat başı ağlayarak uyanıyor. Bütün devam sütlerini denedim ama asla içmedi. uyumadan önce 2 yemek kaşığı kadar pirinç unu maması yedirsem olur mu?
Kendamil mama. İnternet sitesinde çok zor bulunabilen bir mama ama bulursanız onu tavsiye ediyorum. Tadı asla mama gibi değil. Kremamsı, anne sütüne benzer bir tadı var. Ben bile içebilirim ve kokusu çok hoş. İçinde palm yağı yok ve vejeteryan.Aptamil bebelac sma hepsini kullandım mama ama kabul etmedi. Sizin başka bir tavsiyeniz varmı
Merhaba kendamili hangi siteden alıyorsunuz uk hariç başka ülkeye teslimat yapılmıyor kendi sitesindeKendamil mama. İnternet sitesinde çok zor bulunabilen bir mama ama bulursanız onu tavsiye ediyorum. Tadı asla mama gibi değil. Kremamsı, anne sütüne benzer bir tadı var. Ben bile içebilirim ve kokusu çok hoş. İçinde palm yağı yok ve vejeteryan.
Oğlum 6 buöuk aylık yemek versen bile doyuracak kadar vermen ona zarar verebilir bağırsakları hala gelişmeye devam ediyor doktora danış istersenBebeğin 5 ay 17 günlük artık sütüm yetersiz geliyor. Geceleri saat başı ağlayarak uyanıyor. Bütün devam sütlerini denedim ama asla içmedi. uyumadan önce 2 yemek kaşığı kadar pirinç unu maması yedirsem olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?