Maske Tarifleri pirinç sirkesi yapan varmi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

filiz1478

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
6
0
86
46
Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildim geçen gun tvde hande polat pirinc sirkesi tarifi verdi lekelere iyi geliyormus ve cildi beyazlatiyormuş aranizda deneyen varmi sirkenin yapilisi ise şu şekilde

1 çay bardağı pirinç
2 nohut
pirinci bir kavonaza koyup üstünu 3 parmak gececek sekilde kaynamış sogumuş su ile ıslatıp nohutlarida koyuyoruz içine ustunu tülbentle kapatip 15 gun karanlikta bekletip sonra her aksam yatmadan yuzumuzu siliyormusuz
Ben sirkeyi yaptim 15 gun olmasini bekliyorum yuzumde lekeler iyice artti acaba aranizdadeneyen varmi varsa paylasirsanizsevinirim

Merhaba.
Ben de yaptım nihayet 15 gün doldu.
Bu gece ilk kullandım wuhuw berbat kokuyor :)))
Ama sirke yani normaldir. Bakalım ne gibi gelişmeler olcak yüzümde.

canim ben denedim bi sure olmadi o kokusundan dolayi biraktim sen devam edebilirsen dene bakalim gelismeleri yaz memnun kalirsan tekrar baslayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…