Maske Tarifleri Pirinç mucizesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
S

sunriserap

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi sunriserap
arkadaşlar çok yakın bi zaman önce böyle bi başlık vardı ama şimdi bulamadım.ben açmak istedim bi tane daha..şimdi pirinçle yapabilceğimiz herkesin çok memnun oldugu çook ama çok kolay bi tarif var..
Pirinci ıslatıyoruz ya pilav yapmak için falan ıslattıgımız pirincin o beyaza yakın suyunu atmıyoruz..bi kaba koyuyoruz 4-5 saat bekletiyoruz ama buzdolabında bekletin ki kokmasın..sonra kaın dibinde kremsi beyaz bişey kalıyo.kremsi seyi ayırıyoruz ve yüzümüze krem gibi sürüyoruz..
Ben ilk kez şimdi yaptım ve yüzümdeyken yazmak istedim.bakalım sonuçlar nası olucak..paylaşıcam sizinlede=) Ama şunu söylemeliyim bu pirinç mucizesini çok övdüler denemeye değer..şimdiden yüzüm gerginleşti ohh bakalım :)

• Konu Sahibi sunriserap
bende duydum ama kalıcı olmadığını da duydum.yani sürekli yapmak gerekiyormuş.
sen bir dene bakalım arkadaşım umarım memnun kalırsında bende denerim

• Konu Sahibi sunriserap
şimdi yıkamaya gidiyorum..gercekten merak ettim ya işe yarar umarım

• Konu Sahibi sunriserap
yıkadım şimdi kurulamadım ama böyle daha iyi oluyomuş..valla ne yalan söyliyim güzelleşti gibi geldi ilk olmasına ragmen..ben bunu sürekli yapmayı düşünüyorum haftada 3 kere falan..umarım sendede etkisi iyi olur arkadasım:)

• Konu Sahibi sunriserap

yüze ne faydası var?
güzellştiriyo derken yumuşattımı beyazlaştırdımı yani amacı ne?aklinialirimsmile

• Konu Sahibi sunriserap
ben bunu sürekli yapıyorum..
cildi hem yumuşacık yapıyo. hemde beyazlatıyo.. benim hafif çillerim var onlarında rengini açıyo.. her pilav yaptığımda suyu mutlaka ayırıyorum..

yanlız yüzünüze sürdükten sonra yıkamayın zaten cilt hepsini emiyo..
vede gece yatmadan önce sürün ki yüzünüze güneş ışığı değmesin. öylece uyuyun sabah yıkayın yüzünüzü.. farkı göreceksiniz...

• Konu Sahibi sunriserap
ben pirinçunu maskesi yapaım bazen makyajın altına cildim kadife gibi olur :)

• Konu Sahibi sunriserap
pirinç unu maskesi nasil yapilio :)))

• Konu Sahibi sunriserap
ben de az önce yıkadığım pirincin suyunu almıştım saçıma dökmek için yani 4-5 saat bekleyince altında o kremsi şey olacka mı ve ne kadar bekleticez kızlar bilgi verirseniz sevinirim

• Konu Sahibi sunriserap
Ben o suyu saçıma sıkıoyorum ayy çok parlatıo sempatiksalakcinni

• Konu Sahibi sunriserap
yumuşak oldu.açtı yüzümü çok hafif aydınlık göründü yani:)

• Konu Sahibi sunriserap
arkadaşlar 4 5 saat bekletmek yeterli oluyo evet.üsste kalan suyu dökersiniz kremi kalıyo dipte zaten.bide bende pirinç unu maskesi naıl yapılıyo merak ettim bi açıklarmısınız?

• Konu Sahibi sunriserap
İlk kez burada duyduğum pirinç losyonunu denedim bende,
losyon diyorum çünkü maske gibi yoğun bir kıvamı yok..
Şimdide yorumlarıma geçeyim;

Süzme işleminde biraz zorlandım yani o dibe çöken bölümü suyuyla karıştırmadan alabilmek oldukça zor geldi benim için..
Temiz cildime parmaklarım yardımıyla uyguladım yarım saat kadar beklettim ve duru suyla yıkadım..
Genellikle maskelerden sonra cildim çok beyaz olduğu için kızarıklıklar oluşur bu sefer oluşmadı gayet pürüzsüz bir renk oldu, cildim gerçekten yumuşadı 1 kez yaptım daha çok denemeye fırsatım olmadı ama bence sırf yumuşak etkisi için bile değer olumsuzluk yaşatmamış olmasıda(cilt gerginliği , tahriş veya kızarıklıklar gibi ) benim için artıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…