• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri pırıl pırıl bir cildin yolunu buldum

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Kendin SIKIYOSAN meyvesunuyu eyvallah.. ama digerlerini tavsiye etmiyorum. Meyve yemelisin gunde bir tane en azindan.

Su sabahlari kalkar kalkmaz bir bardak, cay, meyveli cay, bitkisel cay herneyse yerini tutmuyor. Saf temiz su icmen lazim. Caylarin bir coguda cildi kurutuyor diye biliyorum. Bir litre en azindan icmen gerek.. zorlada olsa, su bu yani baska birsey degil.. icilir her turlu.

Onun disinda cildin icin krem kullanmiyorsan sart degil.. bende zaten kuru diye kullaniyorum.. Cok parada verme kreme filan, hic biri gercek degil.. onun yerine bizim buldugumuz dogal cozumler bile daha cok ise yariyor ;)

Annem seneleridir krem cok az kullanir ve kivrisigi yasina gore yok denecek kadar az, gunden gune genclestigini soylerler, tuhaf bir sekilde. O kadar hastalik ve stres yasamis kadin.. Cok dikkat eder yedigi seylere ve yuruyusunu hic aksatmaz.. Hayat iksiri formulu var onuda bi ara paylasirim burda =)) Ay konudan sastim ben yine :52:

Dedigim gibi su sart! Dene ve gor bir hafta yapicaksin zaten ;)

cnm su tabıkııcıyorum ama hanıhatırlamıyorum o derce :)
bı de dogal meyve suyu ya yemeye de gerek kalmıyo mıdede yer kalmıyo zaten :)
bı lıtre en azında ıcmeye calısırım cnm sagol :54:
sen bu maskeyı yapmadan once yuzune buhar tutuyomusun pekı gozenk acılsın dıy eben hıc yapmıyorum da yapsam cok fark edermı
bu arada cnm benım cıldımkuru degıl aksıne alnım cenem yaglı ama yankalarım nemlıdır o konud a sıkayetım yok ama beyaz tenlıyım lekelerım var kırmızı kırmızı sıvılceden kalma :14:

cnm su tabıkııcıyorum ama hanıhatırlamıyorum o derce :)
bı de dogal meyve suyu ya yemeye de gerek kalmıyo mıdede yer kalmıyo zaten :)
bı lıtre en azında ıcmeye calısırım cnm sagol :54:
sen bu maskeyı yapmadan once yuzune buhar tutuyomusun pekı gozenk acılsın dıy eben hıc yapmıyorum da yapsam cok fark edermı
bu arada cnm benım cıldımkuru degıl aksıne alnım cenem yaglı ama yankalarım nemlıdır o konud a sıkayetım yok ama beyaz tenlıyım lekelerım var kırmızı kırmızı sıvılceden kalma :14:

Buhar olayi soyle.. ben cok dus alan biriyimdir. Dusu once isitirim suyu acarim, iceri girdigimde her yer buhar olur zaten. Ne kadar ise yariyor ama, benim siyah noktalarla pek sorunum olmaz, belki de bu yuzdendir. Ve haftada bir kere peeling yaparim kille.

Kirmizi kirmizi sivilce degilde ufak ufak bendekiler, burun etrafinda. Arastirdim, soguktan olduklarini ogrendim.. bende acik tenliyimdir. Yuzumu kasisam hemen kizarir o bolge zaten. Hassas oldugu icinde burun etrafinda dedigim ufak sivilceler olabiliyor, ama pek gozukmuyolar. Krem surmek ise yariyor, iyice nemlenmesi lazim, yoksa soguktan zarar goruyor cildim.

3 hafta gibi bir sürede cildimde değişme oldu ama ben her ihtimale karşı bir iki ay yapmaya karar verdim, bir kavanozu bitirip iki ay kadar geçtikten sonra yapacağım tekrardan, tüy konusunda bir değişim olmadı ama bu olmayacağı anlamınada gelmiyor arkadaşlar.

benim burunda ve çevresinde geniş gözeneklerimde vardı onlar fazlasıyla üçüldü ya da içi boşaldığı için bana öyle geliyor.
kısaca ben faydasını gördüm yan etisini görmedim

Buhar olayi soyle.. ben cok dus alan biriyimdir. Dusu once isitirim suyu acarim, iceri girdigimde her yer buhar olur zaten. Ne kadar ise yariyor ama, benim siyah noktalarla pek sorunum olmaz, belki de bu yuzdendir. Ve haftada bir kere peeling yaparim kille.

Kirmizi kirmizi sivilce degilde ufak ufak bendekiler, burun etrafinda. Arastirdim, soguktan olduklarini ogrendim.. bende acik tenliyimdir. Yuzumu kasisam hemen kizarir o bolge zaten. Hassas oldugu icinde burun etrafinda dedigim ufak sivilceler olabiliyor, ama pek gozukmuyolar. Krem surmek ise yariyor, iyice nemlenmesi lazim, yoksa soguktan zarar goruyor cildim.

cnm ben bıara karbonat yogut maskesı yapıyodum o cok ıyı alıyodu sıyah noktalarımı am abu maya maskesı pek bende ıse yaramadı eskı maskem daha ıyıdı sankı :14:
ama o da yanaklarımı kurutmustu sımdı eskı halıne dondu yanaklarım o maskeyı de kullnmak ıstemıyorum kıl de cok ıyı alıyodu yesıl kıl var bende burkadı kızlardan karma cıltlerer beyaz kıl ıyı dıye duydugum ıcın yesıl kılı de bıraktım
artık sadece dıyorum en ıyısı maydonoz bal lımon kurumu ıcıyım o da sıvılce yapıyo ama annem dıyo kı kızım atıyo sıvılcelerını dekkı bu kur ıyı bısey bence tamamen temızlenınce bı daha cıkmaz belkı dıyo bı ıhtımal tabı bı de hanı yuzume surmeden ıcıyorumya zararını gorcemı sanmıyorum o yuzden cıldıyeye gıtcem daha zaten ona gore bırınde karar kılcam artık napım yuzume cok sey yaptım ama bı turlu yok gıtmıyo alnımdakı sıvılce ızlerı sınır oluyorum :14:
bu arada benım burnumda sıvılce hıc cıkmaz sıyah noktalara da cok kucuk benım de sıyah nokta konusunda pek bı derdım yok tek ıstegım cenem ve alnımdakı lekelr gırsın bebek gıbı olcak o zaman :14::14::14:
ben bı de yuzumu hep bebek sampuanıyla yıkarım ondan vazgecmemn ıse o cok guzel yapıyo yumusacık oluyo cıldım ve parlak oluyo benım burnumun ucu yataktan kalktıgımda parlak durur o sampuan sayesınde gun ıcınde de olur ama o bazen
ayrıca bı donem clean&clear kullndım ben cok cok cok memnundum takı aktardakı cılt analızı yapan bayanın bana sakın bunu kullnma dıyene kadar :14::14::14: sıvılclerını yayarsın bunu kullnırsan dedı bıraktım malesef doktora sorucam hepsını :14:

3 hafta gibi bir sürede cildimde değişme oldu ama ben her ihtimale karşı bir iki ay yapmaya karar verdim, bir kavanozu bitirip iki ay kadar geçtikten sonra yapacağım tekrardan, tüy konusunda bir değişim olmadı ama bu olmayacağı anlamınada gelmiyor arkadaşlar.

benim burunda ve çevresinde geniş gözeneklerimde vardı onlar fazlasıyla üçüldü ya da içi boşaldığı için bana öyle geliyor.
kısaca ben faydasını gördüm yan etisini görmedim

cnm ıkı hafta kullndın da etkısınıgordun dımı ben hala suruyorum onu kavonozumda duruyo buzdolabında bıtene kadar surerım dah da olmazsa bırakıyorum cnm ben ya :14:

hayır 3 hafta kullandım canım ikinci haftada değişim gözle görülür haldeydi

hayır 3 hafta kullandım canım ikinci haftada değişim gözle görülür haldeydi

hadı ya bende hıc gozle gorulur bısey yok sanırım bana etkı etmedı cılt seklı degısıyo ıste herkesde puffffff :14:
bende aksıne sıvılce cıktı ma ben onu bı kur var ona yoruyorum da ne bılım ya benım ıkıncı hafta olmasına 4 gun var yıne surucem keske dememek ıcın

daha erken canım inşallah olur.
sivilce demişsin ama bu pek sivilce yapmaz galiba sarımsak zaten kurutur yani

limon ve sarımsak hassas cildi yakabilir ama denemden bilemeyiz dimi....

arkadaşlar bende yapmadı ama bir arkadaşımda tüylenme oldu bundan mıdır başka birşeyden midir bilemiyorum bilginize

2 gunde bır suna dumankayanın kıl mısır unu krem maskesini kullanıyrm her gece madecassol suruyrm ınce bı tabaka cıldımdekı lekeler acıldı cıldım parladı tertemız oldu mmnunum

canım kendi cilt tipin nedir peki?
benim cildim yağlı ve siyah noktalarım var cildimi temizledikten sonra bu toniği uygulayıp ardından buz kalıbıyla gözeneklerimi sıkılaştırmayı deniicem inşallah işe yarar şimdi tek sorunum acaba hangi temizleyiciyi kullansam:26:

garnier 3ü 1 aradayı kullandım cildimi kuruttu bir de la roche possay'i denemek istiyorum bakalım

Back
X