• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri pırıl pırıl bir cildin yolunu buldum

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
değil mi bende o yüzden hemen yapıverdim :52:. Ben teşekkür ederim :54:

bende şüphelendim başta ama henüz bir değişiklik yok.
olursa yapmayı bırakırım

sdktm paylaşımın için çok sağol konuna abone oldum
sonuçlarını takip edicem umarım yanaklardaki tüyleri güçlendirmez sonrasında bende denemeyi düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar
bir kaç hafta önce tv de (hatırlayamıyorum hangi proğram olduğunu) cilt uzmanı konuk olmuştu. sağlıklı temiz lekesiz sivilcesiz cilt için bir kaç öneri söylemişti benim kafama bir tarif yattı ve o günden hazırladım ve uygulamaya başladım. sonuç çok iyi gerçekten. hani tv de dizilerde bazı bayanların yüzü porselen gibi ya aynen öyle oldu yüzüm. tarifi yazıyorum

1 şişe maden suyu
yarım limon
3-5 diş sarımsak

maden suu kapaklı bir kavanoza dökülür.yarım limon dilim dilim yapıp kavanoza atılır. sarımsakların kabuğu soyulduktan sonra bıçakla birkaç yerde çizik yapılır oda kavanoza eklenir.2 gün serin bir yerde kapagı açılmadan bekletilir. sonra içindekiler süzülerek az bir miktar süzülen sudan yüze pamukla sürülür. gün aşırı uygulanır. hazırlanan su iki haftaya kadar bitirilir. bitirilmeyen su kullanılmaz.
bı de bunu deneyım bakalım cok saol paylasım ıcın :52::54:

SDKTM cnm yuzum cok guzel oldu demıssın ya ne zmanadan berı suruyosun bu karısımı ???????

ben yaptım hazırladım dolapta bekletıyorum yarın kulanıcam bakalım konuyu acan ark ve uygulayan arklar gun asırı denılmıs aklımıza geldıkce mı suruyoruz o zaman ıkı hafta dayanırmı kı bı karısım gunde kac kere kere suruyosunu z?????????
baska fdaydası gorenler varmıııııı ?????????

ben kullnıyorum hala subat 28 den berı aklma geldıkce suruyorum henız bı degısıklık yok

ee bir degisiklik yokmu hala, kokmadimi yuzun ayrica?

surdugm an tursu gıbı kokuroyum ama kuruyo kısa sure sonra koku falan almıyorum
alnımda bı ıkı sıvılce cıktı ayrıca ama ben bu yaptıgım kurden dolayı oldugunu sanmıyorum sanmak ıstemıyorum:14: devam edıyorum ınatla :14:

surdugm an tursu gıbı kokuroyum ama kuruyo kısa sure sonra koku falan almıyorum
alnımda bı ıkı sıvılce cıktı ayrıca ama ben bu yaptıgım kurden dolayı oldugunu sanmıyorum sanmak ıstemıyorum:14: devam edıyorum ınatla :14:

Porselen gibi bi cilt istiyorsan, ben denedigim ve netice aldigim icin diyorum.. en kolay cozum, yas maya ve biraz sut karisimini yuzune maske yapiyosun. Cok sulandirmicaksin mayayi.. 10 15 dakika beklet ve inan bana daha iyi maske gormedim ben simdiye kadar.. satin aldiklarimda dahil olmak uzere. Super yapiyor. Haftada 2 kere yap zaten direk farkediliyor. Cildin geriliyor, ve kivrisiklar azaliyor.. bende kivrisik henuz yok, ama mesela gulerken yanaklarimda olan cizgiler bebeginki gibi oluyor, yumusuyor sertligini aliyor.. super ya ne diyim..

Porselen gibi bi cilt istiyorsan, ben denedigim ve netice aldigim icin diyorum.. en kolay cozum, yas maya ve biraz sut karisimini yuzune maske yapiyosun. Cok sulandirmicaksin mayayi.. 10 15 dakika beklet ve inan bana daha iyi maske gormedim ben simdiye kadar.. satin aldiklarimda dahil olmak uzere. Super yapiyor. Haftada 2 kere yap zaten direk farkediliyor. Cildin geriliyor, ve kivrisiklar azaliyor.. bende kivrisik henuz yok, ama mesela gulerken yanaklarimda olan cizgiler bebeginki gibi oluyor, yumusuyor sertligini aliyor.. super ya ne diyim..

cnm ben onu denedım ama sulu gıbı oldu ya hıc suremedım sınırlendım bıtraktım kuru maya var bızde onla yapmıstım nasıl ayarlıyosun anlatırmısın bugundeneyım bı daha
bu arada cnm yanagımda bı sorunum yok sıvılce falan olmaz yanagımda karma cıldım var cenemde ozellıkle alnımda cıkar sıvılce benım burnum da da sıyah nokta var cok bellı degıl ama ıste ınır oluyorum yaglı gıbı degıl de nemlıbı ıldım olsun bebek gıbı olsun ısıtıyorum
anlatırsan cok sevınırım :54:
bı de lutfen bu yontemı deneyıp memnun kalan kalmayan arklar varmı merak edıyorum ona gore bırakıcam bunu da alnımdakı sıvılcelerden dolayı tırstım da:14:

cnm ben onu denedım ama sulu gıbı oldu ya hıc suremedım sınırlendım bıtraktım kuru maya var bızde onla yapmıstım nasıl ayarlıyosun anlatırmısın bugundeneyım bı daha
bu arada cnm yanagımda bı sorunum yok sıvılce falan olmaz yanagımda karma cıldım var cenemde ozellıkle alnımda cıkar sıvılce benım burnum da da sıyah nokta var cok bellı degıl ama ıste ınır oluyorum yaglı gıbı degıl de nemlıbı ıldım olsun bebek gıbı olsun ısıtıyorum
anlatırsan cok sevınırım :54:
bı de lutfen bu yontemı deneyıp memnun kalan kalmayan arklar varmı merak edıyorum ona gore bırakıcam bunu da alnımdakı sıvılcelerden dolayı tırstım da:14:

Kuru mayami :P.. ya git bi firinda yada supermarketten hemen yas maya kap gel.. bi kup aldiysan, onun yarisindan azi yeterli cildin icin. icine azar azar seker kasigi ile sut koy.. bir kasikla basla.. surucegin kivam, krem kivamini almali.. sulu olmamali kattiyen, yaptigin neticede maske. Surulebilir olmali ve cildinde 15 dakika kadar beklet. Ilik su ile guzelce durula, ben arkasindan birde peeling yapiyorum.. ohhhh misss... siyah noktalari filan hepsini goturuyor.. sonrada nemlendiricini sur ve aynaya bak. Ben yapar yapmaz farki goruyorum..

Ayrica en onemlisi, cildinin kasilmamasi ve kurumamasini istiyorsan, bol bol su tuket. Ben cok sigara ve kahve ictigim gunler cildim daha kuru oluyor. Ama bol su ve meyve yedigim gunler cildim inanilmaz guzellesiyor ve daha dolgunlasiyor. Natural dolgunluk icin bol bol su tuketmek cok onemli.

Sana bir liste yapicam ve bunu sadece bir hafta uygularmisin?

1. Bol su tuketiyoruz
2. Kirmizi renkli tum meyve ve sebzeleri bolca tuketiyoruz, suan mevsimi olmadigi icin onun yerine herhangi baska bir meyvede olabilir.
3. Haftada 2 kere yas maya maskesi yapiyoruz.
4. Stresten uzak duruyoruz ve devamli gulebilicegimiz seyler yapmaya gayret ediyoruz.
5. Uykumuzu duzenli olarak aliyoruz.

Son düzenleme:
Kuru mayami :P.. ya git bi firinda yada supermarketten hemen yas maya kap gel.. bi kup aldiysan, onun yarisindan azi yeterli cildin icin. icine azar azar seker kasigi ile sut koy.. bir kasikla basla.. surucegin kivam, krem kivamini almali.. sulu olmamali kattiyen, yaptigin neticede maske. Surulebilir olmali ve cildinde 15 dakika kadar beklet. Ilik su ile guzelce durula, ben arkasindan birde peeling yapiyorum.. ohhhh misss... siyah noktalari filan hepsini goturuyor.. sonrada nemlendiricini sur ve aynaya bak. Ben yapar yapmaz farki goruyorum..

Ayrica en onemlisi, cildinin kasilmamasi ve kurumamasini istiyorsan, bol bol su tuket. Ben cok sigara ve kahve ictigim gunler cildim daha kuru oluyor. Ama bol su ve meyve yedigim gunler cildim inanilmaz guzellesiyor ve daha dolgunlasiyor. Natural dolgunluk icin bol bol su tuketmek cok onemli.

Sana bir liste yapicam ve bunu sadece bir hafta uygularmisin?

1. Bol su tuketiyoruz
2. Kirmizi renkli tum meyve ve sebzeleri bolca tuketiyoruz, suan mevsimi olmadigi icin onun yerine herhangi baska bir meyvede olabilir.
3. Haftada 2 kere yas maya maskesi yapiyoruz.
4. Stresten uzak duruyoruz ve devamli gulebilicegimiz seyler yapmaya gayret ediyoruz.
5. Uykumuzu duzenli olarak aliyoruz.

cnm yarından ıtıbaren baslayım o zaman yarın yas maya alım yapıyım bı de cnm ya su derken
ben sımdı bı kur var onu uyugluyorum karacıger temızlıyo sıvılceler karacıgerden kaynaklı oldugu ıcın ole duymustum yanı burdan bı arktanogrendım maydonoz lımon bal karımını gunde ıkı kere ıcıyorum sabah aksam olmak uzre
bı de hayıt tohumu cayım var benım ( gogus ıcın ) onu cıyorum gunde bı kere ama buyuk kulpluda bı de gunde bı kere de meyve suyu ıcıyorum ( portakal + havuc+elma suytu karısımı dogal babam sıkıyo )o yetmezmı kı :52: cunku bunları ıcınce suya gerek duymuyorum gercekten gun boyunce hıc su ıcıtıgımı hatırlamıyorum kı :52::52::52:
bu arada meyve hıc yemıyorum hep ıcıyorum suyunu gunluk mutlaka meyve suyu ıcerım bı ıkıbardak dedıgım gıbı cnm
stresten uzak durmak ımkansız zaten o sıkkı elesek olmaz mı :52:
hele kıo uyku hıc sorma bugun 12.39 dal kalktım okul aerken gıttıgımıcın bugun de yok doyadıya uyudum ve acayıp sıkayetcıyım cnmya
bu arada bu maskeı yapıcam cıdden ve haber edrım cok tesekkur ederım cnm bı de sen bu makeden sonra peelıng yapıyorum demıssın ne yapıyosun ?
bı de nemlendırıcı sur yaptıktan sonra demıssın ya ben nemlendırıcı surunce alnımda sıvılce cıkıyo surmesem hıc sevmıyorum yuzume krem surmeyı alıcam karma cıltler ıcın olnnını ama ısteıyorum da cunku yuzum terlıyo benım surunce :14::14:

Back
X