Bu benim başımada geldi, korkunç birsey insan deliriyor bu nerden geldi diye ben hala anlayamadım, bide benim eşimi asla yemiyor beni yiyordu , önce pire olduğunu da anlamadım, üzerimde zıplayan birsey görünce emin oldum, önce uğraştım yıkadım temizledim yakalayamadım, surekli banyo yaptim , kiyafetleri yikadim yok hala geceleri yiyordu beni , bir kaç gün sonra tekrar halıda gördüm hemen kapıyı kapatıp altını kapadım, odayı iyice süpürdüm herseyi kaldırdım yerleri sirkeyle deterjanla sildim, halıyı toplayıp balkona attim , 1 gün orada durdu, sonra birdaha rastlamadim çok şükür.Başka başlıklarda olabilir ama görünsün diye buraya yazıyorum çünkü çıldıracağım.Allah aşkına bir akıl verin.İlkbaharda garajimiza kedi girip yavrulamis burası soğuk bir şehir ısınsın garibanlar dedik ama bir ay sonra apartmanı öyle bir pire bastı.Asagidan evlere geldi ve ben günlerdir kasinmaktan uyuyamıyorum aklımı deli cikacagim.Uzun süre ne olduğunu nerden geldigini anlamadım ama o kadar çoğaldı ki iki kere üzerimde gezinirken yakaladım.Apartmani ilaclattik evi de k-othrine diye bir ilaçla ilacladim.İlk gece rahat uyudum bu sabah yeni yerlerim isirildi.Ben kişisel bakım ve temizlik konusunda opsesifim tam adamını buldu yani böyle bir şey çare bulan var mı vücudumda normal bir yer kalmadı etek giyemiyorum artik
Ssninki bir tanedir benimki sardı benceBu benim başımada geldi, korkunç birsey insan deliriyor bu nerden geldi diye ben hala anlayamadım, bide benim eşimi asla yemiyor beni yiyordu , önce pire olduğunu da anlamadım, üzerimde zıplayan birsey görünce emin oldum, önce uğraştım yıkadım temizledim yakalayamadım, surekli banyo yaptim , kiyafetleri yikadim yok hala geceleri yiyordu beni , bir kaç gün sonra tekrar halıda gördüm hemen kapıyı kapatıp altını kapadım, odayı iyice süpürdüm herseyi kaldırdım yerleri sirkeyle deterjanla sildim, halıyı toplayıp balkona attim , 1 gün orada durdu, sonra birdaha rastlamadim çok şükür.
Bir pire kırk yavru yapıyor normaldir.Ssninki bir tanedir benimki sardı bence
Ben de aynısını yaşadım kediler yüzünden. Öncelikle kedilere başka bir yuva3yapip oradan çıkarın sonra tüm apartmanı tekrar ilaclatin ve kapıların önüne domestoslu islak bezler koyun. Valla ben kaynağını 4 defa ilaclattim evi iki defa ve dip köşe temizlik. Ancak kış gelip soğuk vurunca tamamen bittiler. Çok geçmiş olsunBaşka başlıklarda olabilir ama görünsün diye buraya yazıyorum çünkü çıldıracağım.Allah aşkına bir akıl verin.İlkbaharda garajimiza kedi girip yavrulamis burası soğuk bir şehir ısınsın garibanlar dedik ama bir ay sonra apartmanı öyle bir pire bastı.Asagidan evlere geldi ve ben günlerdir kasinmaktan uyuyamıyorum aklımı deli cikacagim.Uzun süre ne olduğunu nerden geldigini anlamadım ama o kadar çoğaldı ki iki kere üzerimde gezinirken yakaladım.Apartmani ilaclattik evi de k-othrine diye bir ilaçla ilacladim.İlk gece rahat uyudum bu sabah yeni yerlerim isirildi.Ben kişisel bakım ve temizlik konusunda opsesifim tam adamını buldu yani böyle bir şey çare bulan var mı vücudumda normal bir yer kalmadı etek giyemiyorum artik
Onu da denedimBir de raid Max kokusuz ile kendiniz de eviniz ilaçlayın.
Yaa kış gelmeden ölmez mi diyorsun cami kapattık zaten gelmez umarım kedileri çok severdim şimdi sokakta görünce dolanıp geçiyorum yanindanBen de aynısını yaşadım kediler yüzünden. Öncelikle kedilere başka bir yuva3yapip oradan çıkarın sonra tüm apartmanı tekrar ilaclatin ve kapıların önüne domestoslu islak bezler koyun. Valla ben kaynağını 4 defa ilaclattim evi iki defa ve dip köşe temizlik. Ancak kış gelip soğuk vurunca tamamen bittiler. Çok geçmiş olsun
Belki etkili3bir ilacı vardır bilmiyorum. Evde daha erken kurtulduk temizleyince ama kaynağı kis6gelince kurudu . Defalarca ilaclattim bilmiyorum etkili bir ilaç mı kullanmadilarYaa kış gelmeden ölmez mi diyorsun cami kapattık zaten gelmez umarım kedileri çok severdim şimdi sokakta görünce dolanıp geçiyorum yanindan
Bilmiyorum benzin döküp yakacağım evi en son sürekli ilacliyorum kendim de zehirlenecegim1Belki etkili3bir ilacı vardır bilmiyorum. Evde daha erken kurtulduk temizleyince ama kaynağı kis6gelince kurudu . Defalarca ilaclattim bilmiyorum etkili bir ilaç mı kullanmadilar
Hem bina ilaclandi hem evEğer tüm binada varsa ama binayı ilaclatma şansınız yoksa, kendi evinizi Keotrin ile karıştırılarak ilaçlatın. En azından binadan gelenler de ölür. Ama en sağlıklısı binanın ilaçlanması tabi ki.
Ne kadardır ki çünkü ilavlamaya bile 1200 verdikGeçmiş olsun. Eğer pire çok sardıysa, bütün binadaysa, binanın bir süre boşaltılıp sisleme yöntemiyle ilaçlanması gerekiyor. 1 gece kapalı kalacak. Tercihen Solfac olabilir ilaç(Keotrin ile de karıştırılabilir daha etkili olur.) Sisleme ULV cihazı ile yapılmalı, sırt pompası ile olmaz. Bazı firmalar öyle yapıyor buna dikkat edin. Eğer tek sizin daireyse de aynı şeyler daireniz için geçerli. Böyle bir imkanınız yoksa, halılarınızı tuzlayıp güneşte bekletip, daha sonra süpüreceksiniz. Süpürgenin haznesini boşaltırken, etrafa saçmadan boşaltıp derhal poşetin ağzını sıkıca bağlayıp atın. Evinizde tozlu bölge kalmadığına emin olun, tercihen sirke ile silin. Sisleme yaptırırsanız, bunlara gerek kalmaz. Yaptırmama durumu için bunlar geçerli. Kedilere de dış parazit yapılmalı.
Ne kadardır ki çünkü ilavlamaya bile 1200 verdik
EvetKokusuz ilaç mı kullanıldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?