Pire salgini ve bebegim

Sardunya21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
966
680
53
36
Merhaba sevgili kk guzelleri,
3 aylık bebeğim var. Ve ben bayram.nedeniyle baba evindeyim. Baba evim mustakil. Evimizin dibinde atıl alanlı küçük br kömürlük var.kime ait olduğu belli olmayan. Oraya sokak kedisi yavrulamis
8 tane yavrusu var
Birinin gözü kötü hatta. Bu kediler önceden yan apartmanın terasında hayrına bakiliyormus komsu tarafından. Snra aşağı indirmişler. muteahhit bizim evin üst çatıdan resmini istemisti. Ben de çekmek için o çatıya çıkmıştım. Çok da durmadım orda ,sonra eve gelmekle bir kaşıntı aldı beni. Pire vardı. 40 a yakın pire öldürdüm. Saçımdan bile düştü banyo esnasında.

Asıl korktuğum bu kediler veteriner kontrollü değil. Sokak kedisi. Bebeğimi emziriyorum
Beni de isirmisti bu pireler.oldukca fazla. Sutumden bebeğime bisey gecer mi?
Bilgisi olan lütfen bisey yazsin

Hastalık bulaşmaz ama siz banyoya gidene kadar tüm evi sarmıştır. Evde var ise bebeği ısırır dikkat edin

Sütten bebeginize geçmez, ama evede sıçramistir, oranın temizlenip ilaçlaması lazim

Evdeki tum ailenin bebek dahil, kiyafetlerini yatak, yorgan yastik vb 90 derecede yikayin.

Ve evinizi ilaclatin. Pire, bit gibi hizlica cogalir. Bebek icin doktorunuza mutlaka danisin.

Tez vakitte kurtulursunuz insallah, gecmis olsun.

Sütten bebeğe ne geçicek? Pire insanda durmaz ama ısırır zıplar gider.Evde üreyebilirler üzerinizden taşınmıştır, aracı olarak kullanırlar insanı.
Evi ilaçlatsınlar, kedinin de gözüne müdahale edilmesine aracı olun bari gözünü kurtarabilirler belki kör kalmasın hayvancağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…