• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pipi yapışması

Nur 27

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
9
1
1
31
Merhaba kızlar 2 bucuk yaş oğlumu 40 çıktıktan sonra sünnet ettirdim ama 1 yaşından sonra fark ettim ki pipi basının çevresinde yapışıklık oluşmuş doktora götürdüm elle çekme işlemi yaparak açtı çok canı acıdı çok ağladı krem kullandım iyi oldu şu an 2 buçuk yaşında ve yine yapışıklık olustu bu defa karismadim ama kendisi az bişey açılmış krem vardı sürdüm hemen bu neden oluyor



Başına gelen varmı baya araştırdım büyüdükçe kendiliğinden açılır diye duydum doğrumu ne yapmam lazım çok üzgünüm canı acısın istemiyorum 😥
 
Benim bebegim de 29 gunlukken sunnet oldu. Belli belirsiz yapisikliklar var. Zaman zaman kizarikliklar da oluyor zannediyorum erekte oldugunda geriliyor yapisik bolgeler. Ben cocuk doktoruna gostermistim 6 aylikken, hic onemsemedi, cok guzel olmus sunneti, onlar sorun degil dedi. Doktor yazilari da okudum normal olup olmadigiyla ilgili. Ergenlige girdiginde yuzde yuz acilirmis yapisiklik. Ergenlikle birlikte penis buyumesi hizlanacak, ereksiyon sıklığı da artacak. Bu yuzden yapisik alan surekli gerilime maruz kalip kendiliginden acilacak. Ufak tefek yanmalar, acilar olabiliyormus kendiliginden acilirken de. Bemce minicik bebekken bir yabancinin mudahalesiyle caninin yanmasindansa ergenlikte sebebini bildigi bir aci yasamasi daha dogru olur. Siz yine surekli gozlemlersiniz, sabah ereksiyonu sirasinda vs gerilim olusur kizariklik gorurseniz hemen kantaron yagi surersiniz, hem acisini alir hem yag tabakasi derinin yeniden yapismasini onler belki. Ben su an sadece kizariklik gorursem yag suruyorum, doktor mudahalesini de hic dusunmuyoruz.
 
Back