Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynısı bizde oldu 15 haftalıkken erkek dedi hatta resmini bile vermişti bu şekilde bak dedi bu organı 22 haftalıkken kız olduğunu öğrendim ilk oğlumla tam üç aylıkken erkek dedıler oyle gıttı tam belli olmuyor biraz daha bekle bence 20. haftanın dolduktan sonra alışverişe falan başla yanılma olabiliyor sağlıklı olsunlar da12+1 den fotoğraflar. Doktorumuz tahminde bulunmadı ama şu bacak arası pipi mi diye düşündüm. Siz ne dersiniz kızlar??
Yorumunuz için teşekkür ederim. Fetal DNA yaptırdım dün, sonuç bekliyorum artık ama insan yine de sabırsızlanıyor.Aynı dönemde aynı şekilde bizimkinde de çıkıntı vardı. Doktorum bacak arasını gösterirken şu birinci bacak şu ikinci bacak şu da üçüncü bacak gibi esprili bir dille erkek olduğunu ima etmişti. Ama kesin bir şey söylemek istemedi 16.haftaya kadar bekleyeceğini söyledi. Sonra ilk kez Fetal DNA test ile kız olduğunu öğrendik. 14+4’te perinatolog kesin olarak kız olduğunu söyledi. Doktorumuza sorduğumuzda 12.haftada gerçekten erkek gördüğünü fakat erken dönemde klitoris ve pipi karıştığı için yorum yapmak istemediğini söyledi. Başına gelmemiş biri şu görsele bakarak kolaylıkla erkek der ama öyle olmuyormuş. Fetal DNA yaptırmayacaksanız en azından 14 haftaya kadar beklemenizi öneririm kesinlik için.
Teşekkür ederim yanıtınız için. Fetal dana yaptırdım çarşamba günü. Sonuçlar kaç günde geldi size? Bir de kız bebekte belirtileriniz nelerdi?Aynı dönemde aynı şekilde bizimkinde de çıkıntı vardı. Doktorum bacak arasını gösterirken şu birinci bacak şu ikinci bacak şu da üçüncü bacak gibi esprili bir dille erkek olduğunu ima etmişti. Ama kesin bir şey söylemek istemedi 16.haftaya kadar bekleyeceğini söyledi. Sonra ilk kez Fetal DNA test ile kız olduğunu öğrendik. 14+4’te perinatolog kesin olarak kız olduğunu söyledi. Doktorumuza sorduğumuzda 12.haftada gerçekten erkek gördüğünü fakat erken dönemde klitoris ve pipi karıştığı için yorum yapmak istemediğini söyledi. Başına gelmemiş biri şu görsele bakarak kolaylıkla erkek der ama öyle olmuyormuş. Fetal DNA yaptırmayacaksanız en azından 14 haftaya kadar beklemenizi öneririm kesinlik için.
Teşekkür ederim yanıtınız için. Alışveriş için acele etmeyeceğim. Fetal dna yaptırdım sonucu bekliyorum. Kız bebek erkek bebek gebeliği farklı oluyor mu? Belirtileriniz nelerdi?aynısı bizde oldu 15 haftalıkken erkek dedi hatta resmini bile vermişti bu şekilde bak dedi bu organı 22 haftalıkken kız olduğunu öğrendim ilk oğlumla tam üç aylıkken erkek dedıler oyle gıttı tam belli olmuyor biraz daha bekle bence 20. haftanın dolduktan sonra alışverişe falan başla yanılma olabiliyor sağlıklı olsunlar da![]()
Yok kuzum bende sadece tek fark sureklı sag tarafa vurması ama onun dışında ıkı gebelıgımın arasında fark yok bence o kişiden kişiye degişiyor en basıti oglumda karpuz aşerdım kızımdada karpuz aşerdım dedım erkek gelıyor yıne dedım ama kız cıktıTeşekkür ederim yanıtınız için. Alışveriş için acele etmeyeceğim. Fetal dna yaptırdım sonucu bekliyorum. Kız bebek erkek bebek gebeliği farklı oluyor mu? Belirtileriniz nelerdi?
Hayırlısı olsun diyelim o zaman :)Yok kuzum bende sadece tek fark sureklı sag tarafa vurması ama onun dışında ıkı gebelıgımın arasında fark yok bence o kişiden kişiye degişiyor en basıti oglumda karpuz aşerdım kızımdada karpuz aşerdım dedım erkek gelıyor yıne dedım ama kız cıkthyırlısı
Yorumunuz için teşekkür ederim. Fetal DNA yaptırdım dün, sonuç bekliyorum artık ama insan yine de sabırsızlanıyor.
Teşekkür ederim yanıtınız için. Fetal dana yaptırdım çarşamba günü. Sonuçlar kaç günde geldi size? Bir de kız bebekte belirtileriniz nelerdi?