pinnertest

kumsal-45

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
351
262
merhabalar, aranıza katılalı uzun zaman oldu fakat aktif değildim. bundan böyle birlikteyiz. yaklaşık 4 aydır süregelen inatçı kaşıntılarımdan bitmiş tükenmiş durumdayım. gittiğim bütün doktorlar yapılah tüm müdahaleler ve tedavilerden sonra sorunumun allerjik olduğunu söyledi. kaşıntılar. makat bölgesinde yoğunlaşmış durumda. araştırmalarım neticesinde PİNNERTEST gıda intolerans testi dikkatimi çekti.
www.pinner.com.tr/‎
epeyce aklıma da yattı fakat bir hayli yüksek fiyatlı bir test. aranızda rahatsızlıklarından dolayı pinnertest yaptıran ve sonucundan memnun kalanınız varmı. bu konuda tecrübelerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var. teşekkür ederim...

Bu testi bana da romatizma hastalığım için önermişti bi arkadaşım. Yapanlar varmış falat biraz internette araştırdım yalansavar org sitesinde gıda intolerasuon testi yalanı yazısını okuyunca kafam karıştı. Bir dePahalıymış sanırım. Ben de bilemedim..

Link vermek derbest mi bilemediğim için biraz saçma oldu anlatımım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…