• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pinner Test, York Test'e alternatif midir?

Perleper

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
1
1
6
34
İstanbul
Merhaba,

York Test ile ilgili bilgileri arastirirken, Turkiye'de yapilmadigini, simdi daha da gelistirilmis bir versiyon olan Pinner Test'in ciktigini gordum. Pinner testi yaptirmis olan var midir? Tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?

bende yaptırmayı düşünüyorum ama sitede bu konuyla ilgili bi bilgi bulamadım siz yaptırdınızmı??

Merhaba, Ben 15 Kasım 2015 tarihinde yaptırdım. Ve bunu kilo vermek için değil gerçekten beni rahatsız eden gıdaları öğrenmek için yaptırdım.
Pinner test sonucumda 30 Kasım'da elime ulaştı. Benim intoleransım; buğday (+3 en yüksek yani) , yumurta sarısı( +2 yine yüksek), biber ve greyfurt (sınır) çıktı..
5 Aralıkta ise kendime bir başlangıç tarihi koydum ve yaklaşık 10 gündür bu gıdaların içinde olduğu hiçbir ürünü ve yiyeceği tüketmiyorum.. sonucu şöyle anlatabilirim; bunlara dikkat etmek öncelikle çok zor ve can sıkıcı.. diğer taraftan gerçekten ne şişkinlik hissediyorum ne de başka bir rahatsızlığım var.

6 ay buğday ve yumurta sarısından uzak kalacağım.. sonrasında ise bu ürünleri hayatıma gün gün deneyerek sokacağım eğer bir rahatsızlık hissetmezsem rutin yiyeceklerim arasına alabilecekmişim.

Bunlar benim sonuçlarım, herkes için farklı deneyimlere kapı açacaktır ama bu test.

Denemekte fayda var diye düşünüyorum.

ne kadar acaba fiyatı bu pinner test'in? Bir de güvenilir mi gerçekten bilemiyorum,nedense gidip bir sağlık kuruluşunda direk york testi yaptırmak daha güvenilir geliyor bana fakat yaşadığım şehirde yapılmıyor malesef

Kızlar o kadar canım sıkkındı ki. Yapmadığım diyet , denemediğim zayıflama hapı kalmamıştı. Sürekli 2 kilo veriyorum 1 kilo alıyorum. Her türlü açlığa dayanıyorum iradem de sağlam.. Baktım olacak gibi değil. Pinnertest satın aldım web sitesinden indirim falan da yapmadılar. 940 TL + hemşire gelip kan alıcak 50 tl de ona. 6 taksit yaptırdım. İnşallah işe yarar. Ben de helal olsun aldıkları para derim. :KK49:

Arkadaşlar sonunda beklediğim pinnertest sonuçları geldi. Buğday+3 çıktı. bir keresinde fındık ezmesi yediğimde çok kötü olduğumu hatırlıyorum o da çıktı listede. Demek ki sallamıyorlar diye düşünüyorum. Acı biber çıktı ki ben onu kilo vermek için yoğurda karıştırıyordum. Deniz ürünleri ve balıkların her türünden uzaklaşmayı tercih ediyorum. Kakao da buna dahil. Bu sefer gerçekten başaracağıma eminim. Sonuçları sizinle paylaşıcam arkadaşlar.:KK15:

Eklentiler

• 1.JPG
    1.JPG
    34,9 KB · Görüntüleme: 731
  • 2.JPG
    2.JPG
    30,5 KB · Görüntüleme: 572
  • 4.JPG
    4.JPG
    33 KB · Görüntüleme: 558
  • 5.JPG
    5.JPG
    29,8 KB · Görüntüleme: 535
  • 3.JPG
    3.JPG
    30,2 KB · Görüntüleme: 528
Kızlar o kadar canım sıkkındı ki. Yapmadığım diyet , denemediğim zayıflama hapı kalmamıştı. Sürekli 2 kilo veriyorum 1 kilo alıyorum. Her türlü açlığa dayanıyorum iradem de sağlam.. Baktım olacak gibi değil. Pinnertest satın aldım web sitesinden indirim falan da yapmadılar. 940 TL + hemşire gelip kan alıcak 50 tl de ona. 6 taksit yaptırdım. İnşallah işe yarar. Ben de helal olsun aldıkları para derim. :KK49:

Merhaba ben de yeni yaptırdım bu testi. Testi yapan dşyetisyene çok canım sıkıldı. Hiçbir açıklama yapmadı. Ve bana 2 haftalık liste verdi ara öğünleri olan bir liste. Ben çok şaşırdım bu pinner dan sonra aşamalı özel bir diyet uygulanıyor araştırmama göre bu normal bir diyet listesi verdi ve bir deneyelim dedi. Ben zaten bu denemelerden veremediğim için bıkmışım ve bu yolu uygun görmüşüm. Bütün hayallerim yıkıldı. Ya bayanın bilgisi yok sadece testi yapma yetkisi almış ya da bu yöntemle kısa sürede kilo veriliyor diye direk onu uygulamak istemiyor ona bağımlı kalınsın diye anlanadım. Reklamlarında çok etkileyiciler tam bana göre dedim kaç tür diyet denendi olmadı. Pinner dan somra öğün araları4 saat olucak güne proteinle başlanacak diyor sitesinde ama öyle bir uygulama yok açıklama da yok

Merhaba, kiloyla ilgili ciddi takıntılarım olduğundan bu tür testlere karşı da baya araştırma yaptım. Şunu paylaşmak isterim ki her sitede farklı bir fiyat veren pinner test bana hiç güven vermediğinden biraz daha araştırma yapıp yorktest ailesiyle tanıştım.Yorktest yaptırdıktan 1 hafta sonra sonuçlar elime ulaştı ve beslenme uzmanı tarafından nasıl beslenmem gerektiği konusunda bilgilendirildim.Bu testi yaptıralı yaklaşık 7 ay oluyor çok mutluyum.Hem deri döküntülerim hem şişkinlik problemim hem de sağlıklı kiloma ulaşmamda bana yardımcı olan yorkteste kesinlikle güvenebilirsiniz.

Back