Az önce verdim. Beklerken de bir test daha yaptım Awox marka. Negatif çıktı.Mutlaka kan testi ver canım var gibi
İlk idrarla mı yaptın diğerini eğer henüz yeniyse ilk idrar dışında çıkmayabilirAz önce verdim. Beklerken de bir test daha yaptım Awox marka. Negatif çıktı.
Bakalım sonuç ne çıkacak :)
Pozitif gözükeni ilk idrarla yaptım. negatif çıkan ise yeni yaptımİlk idrarla mı yaptın diğerini eğer henüz yeniyse ilk idrar dışında çıkmayabilir
İnşallah vardır canım bence var gibi gözüküyor bizi de bilgilendirPozitif gözükeni ilk idrarla yaptım. negatif çıkan ise yeni yaptım
Var gibiiArkadaşlar merhaba öncelikle hepinize güzel mutlu bir gün dilerim. Bu sabah saat 5’te uykum kaçınca ve hazır idrara sıkışmışken bir test yapmak istedim, beklenen regl tarihime de bir gün var.
Sırasıyla ; ilk yaptığım an 05:18 , 05:28 ve 06.16 saatlerindeki görüntü böyle.
Novacheck marka test.
Cuma günü freely marka yapmıştım ama sabah idrarıyla yapmamıştım negatif çıkmıştı. Bu sabah ise bunu gördüm.
Gidip kan vermeyi düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz? Biraz daha bekleyeyim mi? Adet gecikmesi yaşamadım. Bir test daha mı yapayım?
Bir de ben ilk kez çift çizgi gördüm testte
Sonuç ne zaman canımm ?Novacheck markası bana güven vermiyor açıkçası ancak şu da var ki ben hayatımda ilk kez çift çizgi gördüm.
Kan testimi verdim oturdum bir yerde kahve içiyorum. Sonucu öğrenip ofise geri dönücem. Hadi bakalım hayırlısı olsun her şeyin
Saat 1 gibi çıkar dediler. Özel Hastane’de verdim tahlili.Sonuç ne zaman canımm ?
Testler baya pozitifti artık testlere güven olmuyor sağlık olsunArkadaşlar tez canlı biri olarak gittim kan testi verdim ve sonuç negatif. Değer 0,1 çıkmış.
Canımız sağolsun hayata devam. Novacheck’e güven olmuyormuş demek anlamış oldum.
İnsan böyle zamanda burnunda da o koku tütünce öyle tezcanlı oluyorki işte seni çok iyi anlıyorum herbirimiz aynı şeyleri yaptık inan ki yalnız değilsinArkadaşlar tez canlı biri olarak gittim kan testi verdim ve sonuç negatif. Değer 0,1 çıkmış.
Canımız sağolsun hayata devam. Novacheck’e güven olmuyormuş demek anlamış oldum.
Siz her türlü umut edin :) Allah büyüktür. bu işler nasip işi. Zamanı da vardır her şeyin.Benimde adetime 1 gün var cuma günü negatifti bu ay olmadı diye daha test yapmadım sonucunuz pozitif çıkarsa umut olacaksınız bana
Çok sağolunİnsan böyle zamanda burnunda da o koku tütünce öyle tezcanlı oluyorki işte seni çok iyi anlıyorum herbirimiz aynı şeyleri yaptık inan ki yalnız değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?