Bebek Beslenmesi pınarın 6 12 ay arası ilk adımlar sütünü kullanan varmı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

beren34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
509
11
96
38
Diğer
kızlar bebeğim en başından itibaren anne sütü yerine geçen mamaları içmedi sütümde çok azdı almadığım mama kalmamıştı 8 aylıkken görümcemin bebeğini gördüm o sütlü bisküvi içiriyordu bende veriyim dedim ve bebğim çok sevdi bebeğimin 9 ayı yeni bitti hala içiriyorum pınarın sütü ilk adımlar acaba yanlışmı yaptım vermemelimiydim ama aç kalıyordu üzülüyordum siz veriyormusun süt..

ben de mamaya geçtiğimde ilk günler çok zorluk çekmiştim gündüz biberon maması almadığı için kaşık maması kullanmıştım ona zamanla alıştı.gece de mecburen biberonla beslenmesi gerekiyor ben de uyanmadan önce hazırlıyorum ve uykuluyken biberonla mamasını vermeye çalışlıyorum her gecemiz böyle geçiyor.uyanık olduğu zaman biberonu almıyor malesef bizimki.sen de denemediysen kaşık mamasını deneyebilirsin çok çeşitleri ver tahıllı,ballı irmikli v.s.

canım benim bebeiş 10aylık...sütüm 4aylıkken kesildi devamsütüne başladım.yogurdu falan devamsütüyle yapıyrdum,7..aydan sonra pınarın ilkadım sütüne başladım yogurdu,muhallabiyi ve bazı mamaları onla yaptım.hicbir sorun cıkmadı.memnunum.şimdide 1aydır kecisütüne başladım herşeyi onla yapıyrum.sende pınarınilkadım sütü bebegine bir yan etkisi olmadıgı sürece kullan bence.ama devamsütü dışında pınarın yada başka bir markanın ve kecisütüde olsa asla ısıtıpda devam sütü gibi dogrudan verme.ben dogrudan vermeye 1yaşını 2-3ay gecince vermeyi düşünüyorum...bebişin ve sen Allaha emanet olun...sevgiler

bende kullandım ama doktorumuz kesti.
dogrudan vermıyodum,ıcıne kahvaltı falan hazırlıyodum,muhallebi yapıyodum.
ama kutu sütün farklı bi versiyonu dedi,içinde bebeğin ihtiyacı olduğu prebiyotikler,immunofortis yok dedi.
aptamile döndük. kızım beni emiyor ama kahvaltı falan hazırlamak ıcın aptamıl kullanıyorum su an.

mrb zeynepb canım benim bebğimde 7.ayında ve kahvaltısını aptamil2 ile hazırlıyom ve mamayı 120ml hazırlayıp bi kaba boşaltıyom ve içine biraz peynir 3bebe büskivisi ve yaptığım kekin 1 diliminin içini katıyom ve blendra vuruyom sonra oluşan karışımı tavada çok küçük tereyağı katıp hafif yoğunlaşıncaya kadar pişiriyom ocakta ve öyle veriyom everek yiyo ama doktora sormadım mamanın sıcaktan değeri bozulurmu senin bilgiin varmı canım çünkü ocakta kabarıncaya kadar bekletiyom ben

beybı 34 canım devam sutunu hazırlayıpta pısırıyosun ya yanlıs canım böle yapma pısırmede normal sut veya ıcme suyu kullan ..........bende kecı sutunden yogurtlarını mayalıyorum muhallebı yapıyorum pınarınkındende yapabılırsınız...ama devam mamamız aptamıl junyor........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…