• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi pınar ilk adım 6-12 sütü

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

annevebebegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
61
0
36
İzmir
arkadaşlar bu sütü kullananlarınız varmı acaba? ben geçenlerde markette rastladım bir tane aldım ama devam sütü diyor üzerinde nasıl ısıtıcam muhallebi sütlü çorba gibi pişirebilirmiyim yoksa sadece benmari mi ısıtmaya uygundur? bilen arkadaşlar varsa yardımvı olurmusunuz??

canım kızım 10 aylık 6. ayından itibaren normal kutu süt kullanıyorum çoğu zamanda alıyorum 6-12 ay devam sütünü normal süt gibi kullanıyorum ısıtıp içiriyorum yada muhallebi ne yapacaksam kullanıyorum bebişin nekadarlık

elim hep günlük sütlere gidiyor ama bir türlü cesaret edemedim pınarın sütünü de devam sütü yazıyor aklım karıştı acaba pişirilmez mi diye ondan sormak istedim sizlere.. siz hangi sütü kullanıyorsunuz. gerçi benim kızım 8 buçuk aylık ama ileri derecede iştahsız :( birkaç kaşık bile yese kardır..

Back