Keçi sütlerine güvenmiyorum,zaten haberler çıktı televizyonlarda,keçi sütündeki oyun diye.
Çocuğa inek sütü vermeyin diyorlar,bunun tamamen ticari bir oyun olduğunu düşünüyorum,insanlara devam sütü satmak için yapıyorlar.aslında sürekli sadece inek sütü verilmesi bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalabilir,bu doğru ama öyle bir hale getirdiler ki insanlar inek sütü verirsem bebeğim zehirlenecek zannediyor.
Bazı arkadaşlar günlük şişe sütle kutu sütler arasında ne fark var ki demiş,televizyonda kanser uzmanları bas bas bağırıyor kutu süt tüketmeyin,varsa güvendiğiniz mandıradan sütçüden alın,ya da günlük şişe süt alın,yoğurdunuzu da bunla yapın diye.
Konu sahibi arkadaşım,yakınlarında bakkal varsa gidip konuş rica et,mutlaka ya sekten,ya sütaştan ya da ne bileyim hangi firmanın şişe sütü varsa o firmadan haftanın belli günlerinde ürün kamyonu geliyordur,bakkal sütünü yoğurdunu alıyordur satmak için.bebeğim var ben mutlaka gelip alıcam dersen bakkal birer birer de olsa bulundurur sana satmak için.tabii bakkalsız marketsiz şehir merkezinden uzak sitelerde oturuyorsan bilemem canım.