Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba,
benim pasam 13 aylik Anne süttü Malesef 10 aylik oldikdan sonra kesildi ondan sonra aptMlil mamaya gectik gunde 3 kere veriorum( Saat 12 Saat 3 ve Sabah 6da) onun haricinda ek gida corba sebze yemekleri yogurt..aptamI mamayi artil birakmak istiorum tek gece versem yetio bir bicuk yasina kadar..birakmayi cok denedim amaa mamayi malesef arior oglum...Dun markete pinar devam süttü gördüm denemek istiyorum.. sizlere sorum aptamil mamayi sadece gece verip bu pinar sutunude sabah aksam versem öle oliomu?lüften cvböarinizi bekliorum
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
merhaba,
benim pasam 13 aylik Anne süttü Malesef 10 aylik oldikdan sonra kesildi ondan sonra aptMlil mamaya gectik gunde 3 kere veriorum( Saat 12 Saat 3 ve Sabah 6da) onun haricinda ek gida corba sebze yemekleri yogurt..aptamI mamayi artil birakmak istiorum tek gece versem yetio bir bicuk yasina kadar..birakmayi cok denedim amaa mamayi malesef arior oglum...Dun markete pinar devam süttü gördüm denemek istiyorum.. sizlere sorum aptamil mamayi sadece gece verip bu pinar sutunude sabah aksam versem öle oliomu?lüften cvböarinizi bekliorum
şöyle yap gündüzleri aptamili ver yine geceleri milupa sütler var aptamile yakın içeriği tabii ki aptamil daha zengin ama olsun. pınar sütten daha iyi olur milupa kesinlikle. pınar süt bi kere normal süt felandır içeriği gelişime çok uygun değildir bence.
cvb Icin öncelikle tsk ederim..ya denedim süttü ama icmio malesef aptamile devam ben sadece günde 2 yada 1 kereye dusurmek istiorum ona doyurcu ne verbeilirim neversem aksam uyumadan önce o mamayi iccek ila...milupa dedgin sütmü yoksa Mama Mi ??