- 4 Nisan 2008
- 2.179
- 4
- 681
![Kelebek&](http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages/Kelebek%20Haber%20Galerisi/Pınar%20Aylin'in%20seksi%20fotoğrafları%20için%20tıklayınız/01.jpg)
Pınar Aylin'den kendi yaşamöyküsü;
ızmirli olmanın getirdiği her türlü avantajı yaşayarak büyüdüm. ılkokula 5 yaşında gidip öğretmen annemin en hayırlı öğrencisi oldum.ızmir özel Türk koleji'ne gittiğimde o kadar miniktim ki okulun maskotu oldum. 16 yaşımda 3.tercihim olan ıletişim fakültesi'ni kazanıp Ege üniversitesine'ne girdim ve okulda burnumu sokmadığım bir şey kalmayana dek herşeye yetişdim.O sıralar reklamcılık adına yaratıcı birşeyler yapacağımı düşünürken T.R.T 'den gelen bir teklifle gençlik programları sunmaya başladım.
Ve tabiki televizyonculuk da cazip geldi mezun olunca direk Kanal Ege 'ye girip kendi programlarımı hazırlayıp sunmaya başladım. Diyeceksiniz ki "hadi müziğe gel" ,hep hobi olarak baktığım için burada Raks ailesinin etkisini asla yadsıyamayacağım ve "ailenin kızı" olarak ıstanbul'a gönderilmenin getirdiği şansın farkında olarak 22 yaşımda buraya geldim ve sonrasını zaten sizler de biliyorsunuz.13 senede 6 albüm...