Pınar Altuğ'un son hali hayranlarını üzdü

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Makyaj yaptırırken çekilen fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşan Pınar Altuğ'un son hali hayranlarını şaşırttı.
Ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, Instagram hesabından yayınladığı son fotoğrafıyla takipçilerini şaşırttı.

pinarkuu_37351269576a471cc7bad.jpg

41 yaşındaki Altuğ'nun yayınladığı son fotoğrafta eski halinden eser yoktu.

phabr_1606516793576a47501376a.jpg

Ünlü oyuncunun makyajlı olmasına rağmen yüzündeki kırışıklıkları gizleyememesi takipçilerini üzdü.

acunn.com

Benim tarafımda yok hayatımın şoku hemde hamileliğimi öğrendiğimde bu kadar şok olmamıştım:KK48: eşimin ailesinde bir iki tane varmış bize de denk geldi işte :anneadayı:
Ayyy süper bişey bu ya . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok sevindim. Gerçekten
Benim içinde dua et nolurrr bebislerin hatrina benimde bebeğim veya bebeklerim olsun :)

Ayyy süper bişey bu ya . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok sevindim. Gerçekten
Benim içinde dua et nolurrr bebislerin hatrina benimde bebeğim veya bebeklerim olsun :)
amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kimselere aratmasın sana da en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tatlım :KK200:

amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kimselere aratmasın sana da en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tatlım :KK200:
ÇOK SEVİNDİM YA BENİMDE HAYALİMDİ ikizlerimin olması ama rabbim ikinciye inşallah bu arada konu dışı ama senşn iş meselesi ne oldu babanla ilçeye gidip gelicektin?

ÇOK SEVİNDİM YA BENİMDE HAYALİMDİ ikizlerimin olması ama rabbim ikinciye inşallah bu arada konu dışı ama senşn iş meselesi ne oldu babanla ilçeye gidip gelicektin?
çok teşekkürler kuzum allah sana da nasip eder inşallah :KK200: olmadı canım iyiki de olmamış ikizlerle çok zor olurdu yol gitmek her işte bir hayır varmış

X