Pınar Altuğ'un elleri şoke etti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
Instagram hesabından tasarladığı yüzükleri kendi elinde paylaşan Pınar Altuğ, elini çok yaşlı bulanlara “Çıkma el bulur değiştiririz” diye tepki gösterdi.

Geçtiğimiz hafta kendi tasarladığı mücevherlerden oluşan ‘Selma by Pınar Altuğ’ koleksiyonunu tanıtan eski model Altuğ, önceki gün de Instagram hesabından yüzüklerini taktığı yakın plan el fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Ancak “Bu eller 70 yaş eli”, “Babaannemin elleri gibi görünüyor” yorumlarına birden tepki yağmuruna tutulan Altuğ’dan cevap gecikmedi.
Altuğ, “Çok merak ettiniz açıklayayım, evet eller benim ellerim, kendimi bildiğim günden beri de ellerim böyle. Ama sizi mutsuz ettiyse bir yerden çıkma el buluruz değiştiririz olur biter. Kaldı ki bu eller benim, halbuki ben kendi koleksiyonumu taşıyorum ve eğer siz de almak isterseniz kendi elinize takacaksınız rahat olun” dedi. Ardından destek yorumları yağdı: “Kadının yüzü 25, elleri 50”, “Elleri böyle ama bacaklar kusursuz” “Pınar Hanım 15 yaşındayken de böyleydi demiş, Emel Sayın kaç yaşında ama hala pürüzsüz elleri var, şans...”
Altuğ, gelen olumsuz yorumlara inat dün de ellerini bu kez başka yüzülerle paylaşarak “Bugün de böyle” notu düştü...

upload_2015-3-30_8-51-45.jpeg

http://www.medyafaresi.com/haber/Pinar-Altugun-elleri-soke-etti_468089.html
upload_2015-3-30_8-51-45.jpeg

eeee önce eller yaşlanmaya başlıyor kadın 40 yaşında, gerçi yine de daha yaşlı görünüyor

herkesin elleri güzel olmuyor zaten, mesela çağla şikelin elleride güzel değil, demet akalının falan da

Kıskanmalar olur tabi kadınlarımız
et alamıyor parasızlıktan buda yüzükleri paylaşıyor ve parasıyla hava atıyor , ve çoğunluk asgari ücretli kadınların çoğu evhanı kimsede gidip yüzük alamıyor ayı çıkartan mutlu mesut yaşıyor
ama gönül neler istemiyor ki ,
zengin ile fakir arasında uçurumlar var ,

[1]135200811037_.jpg

Eller biraz da genetik yaşlanıyor galiba..Biraz da yapı meselesi..
Sarah Jessica Parker ve elleri gibi çok örnek var..
Pınar 'ın elleri fena değil gene..

[1]135200811037_.jpg

Eller biraz da genetik yaşlanıyor galiba.. Sarah Jessica Parker ve elleri gibi çok örnek var..
Pınar 'ın elleri fena değil gene..

canım bu kadın daha yaşlı ve sıfır beden, onunda etkisi var

e kadın genç değil ki zaten
gayet doğal
kadın taş gibi

'Kendimi bildiğimden beri ellerim böyle ' demiş , yaşı da ellerinin çok kırışacağı yaşta değildir sanırım kaldı ki hayatları temizlikten ziyade bakımla geçiyor onların .
Yaşının etkisi olsa da daha çok yapısıyla alakalı .

X