pın pın hasta oldu:( kızlar size sorum var?!

geda

pınar ve nilüfer'n annesi
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
1.988
1
pın pın dün çok durgundu ve biraz ateşlenmiş ben okuldayken (annem dedi)
ve dün gece su içirirken tık tık sesler.. diş... evet ilk dişi patladı sanırım göremesek de... bakamıyoruz çünkü dudakları beyaz beyaz patlaklarla dolu... dilinin ucu da mercimek kadar şişik.... dişten midir... yarın dr gitsem mi? o kadar hareketli ve geveze pın gitti sesiz sakin donuk bi bebek geldi:KK43: çok üzülüyorum...
sizinkilerde de dudak içi beyaz yaralar oldu mu? diş olabilir mi....

canım bizim 6. dişimizde cıkıyor

hiç böyle bişey olmadııı

tabi her cocuga göre degışırmı onuda ilemem doktora götür bence

cok gecmiş olsun pın pın'aaa

geçmış olsun pınara canım ama diş bu kadar yapmaz sanırım ya bı doktora götür sen emelcim

CAnım sanırım aft olmuş. Diş yapar mı dersen ateş olduysa ateş sonrası olabilir. Yemesine içmesine engel oluyorsa götür istersen.

canım benim kızımda yeni çıkarmaya başladı dişini ama bu anlattıklarının dişle alakası olamaz bence..sen bir an önce doktora götür pın pın ı...çok geçmiş olsun...

cnm geçmiş olsun bizim üst dişlerimizde yeni patladı ama böyle birşey olmadı bizde de aft da olabilir çok can yakarmış dr bencede göster istersen...

Emel gittiniz mi ki Dr.a?Neden olmuş ki,bence de aft olabilir bu dediğin.

Hepinize teşekkür ediyorum kızlar... malesef gidemedik. inş. yarın öğleden sonra gidecem ama çok şükür yemesine engel olmuyo en azından şimdilik.... burda hava yağmurlu old. için eşimi beklemek zorundayım yarın beraber götürürüz....

canım geçmiş olsun.
bence feridenin dediği gibi ateşten sonra aft yapmış olabilir...

dr. tel yokmu bir arasydın keşke....
ağız yaraları için mikostatin diye bir ilaç vardı.. o iyi gelirmi acaba....

Allah razı olsun şirvancım... ist. dr var tel ama uzun zamandır görüşmüyoz:KK43: yaaa offff burda mahrumiyetleri oynuyoruz:KK43:
şimdi uzman tv den aft izledim de ordaki görüntüler gibi değil pın ın... hani bi yer yanar deri kabarır da sonra patlar beyaz kalır ya deriler ööle görünüyo... ööle sivilce gibi kitleler yok.. muhtemelen diş ateşi yaptı... şimdi uyuyo ama dün çok kötüydü. sürekli ağladı tüm gün uyumadı...
hepinize teşekkür ediyorum....

canım çok geçmiş olsun pın pına,Allah esirgesin bizim kız diş çıkarırken hafif ateş ve cırcır oluyor,ama yara gibi birşey görmedim belki oldu dikkat etmedim ama mikrobik birşeyse korbonatlı suyla silmek iyi gelir,umarım önemli birşeyi yoktur incinizde hayırlı olsun MAŞALLAH:nazar:

emelcım pın pına cok gecmıs olsun
sımdı nasıl ıyılestımı yaraları
arkadasların dedıgı gıbı dısle alakası yoktur muhtemelen
gıdebıldnızmı dr
tekrar cok gecmıs olsun

teşekkürler kızlar. bugün gittik nihayet adapazarında bi dr... ama asla bi daa gitmem sanki lütfediyo hanım.... sorarsam cevap var sormazsam yok... inanın ben göstermesem görmeyecek bile dudaktaki yarayı ki hem alt hem üstte varken.... devlet hastanesine gitsek bundan iyiydi...

sonuç pamukçuk olmuş pın 73cm 8300 kg. olmuş herşeyi normal diyo kendi drmuz kesin az bulurdu ama.... neyse... en azından içim rahatladı.... ööle işte.. hepinize çok teşekkürler bebişlerimize RAbbim sağlık versin................

X