• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pimapenin çıkmak bilmeyen etiketleri..

nazzzzz35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
351
2
46
İzmir
arkadaşlar pimapan pencerelerin dış ve iç bölümünde etiketleri sökülmemiş ve kurumuş. ev 8-10 senelik ve 1 yıl oldu alalı ne yaptımsa çıkmadı.:50: kiracı olsam önemsemem ama kendi evim baktıkça sinir oluyorum. ne yapabilirim değişik fikirlere ihtiyacım var.:44:
yorumlar için teşekürler..:6:

arkadaşlar pimapan pencerelerin dış ve iç bölümünde etiketleri sökülmemiş ve kurumuş. ev 8-10 senelik ve 1 yıl oldu alalı ne yaptımsa çıkmadı.:50: kiracı olsam önemsemem ama kendi evim baktıkça sinir oluyorum. ne yapabilirim değişik fikirlere ihtiyacım var.:44:
yorumlar için teşekürler..:6:

bizimkindeki etiketlerdeçıkmıyordu ben meyve bıçağının tersıyle yani keskin olmayan kısmıyla yavaş yavaş soydum ama snradan gördüm bahause koçtaş tekzen gibi yapı marketlerde her türlü yapışık etiket harç lekesi yok boya lekesi için çıkarıcı kimyasallar var.

etiketlerin üzerine saç kurutma makinası tut biraz ısıyla birlikte etiketin yapıştırıcısı yumuşayıp kalayca çıkacaktır...

bizimkindeki etiketlerdeçıkmıyordu ben meyve bıçağının tersıyle yani keskin olmayan kısmıyla yavaş yavaş soydum ama snradan gördüm bahause koçtaş tekzen gibi yapı marketlerde her türlü yapışık etiket harç lekesi yok boya lekesi için çıkarıcı kimyasallar var.

cnm çok saol bunu araştırıcam.

tiner işini gçörür belki ben de bu tür yapışkanları xylen ile çıkardım. ama tinerde aynı etkiyi yapar bu kimyasalı bulamayabilirsin

peçeteyi ıslatıp, yapışkan kağıtların üstüne koyun, 5 dk bekledikten sonra kağıtları peçeteyle birlikte alın..

Back
X