Bebek İkinci El Pilsan akülü araba sıfırdan farksız...

anelssa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.201
20
108
İstanbul
FİYAT 100TLDİR. iSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİM DAHA İYİ OLUR ÇÜNKÜ KARGO ÜCRETİ YÜKLÜ TUTAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
PİLSAN AKÜLÜ ARABA ŞARJ EDİLEBİLİR AKÜSÜ GARANTİ BELGESİ VS HERŞEYİ EKSİKSİZ MEVCUTTUR BU SENE ALINDI ZATEN, FAKAT BİZİM KIZIN PEK İLGİSİNİ ÇEKMEDİ. SADECE ALINDIĞI GÜN EVDE 1-2 KEZ KULLANILDI SIFIRDAN HİÇ FARKI YOK. SIFIRINA 2 KATI PARA VERMEK İSTEMEYENLER KAÇIRMASIN BU FİYATA ARAŞTIRABİLİRSİNİZ HİÇBİRYERDE YOK.

Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa fiyatta yardımcı oluyorum.Evde boş boş duracağına ihtiyaç sahibi bebişler kullansın.

Markası nedir? netten bi araştırmak istiyorum. Birde ist. da nerede oturuyorsunuz ?

Markası nedir? netten bi araştırmak istiyorum. Birde ist. da nerede oturuyorsunuz ?

MArkası pilsan. Pilsanın sitesine girip akülü arabalar bölümünden bulabilr ve detaylara bakabilirsiniz.ben 170 tlye gördüm bir linkte ama yine her sitede fiyatlar değişklik gösterebilir.
İstanbul anadolu yakasındayım siz avrupa yakasıdnaysanız ve almayı düşünürseniz cumartesi avrupa yakasına geçtiğimizde buluşup teslim de edebiliriz.

Ürün satıştadır. Pazarlık payı var düşünen varsa fiyatta yardımcı oluyorum arkadaşlar..

..............
Pilsan akülü arabamız satılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…