pilot'un el emekleri

pxixlot andaç

Hamaratım hamaratttttttt
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
645
0
Merhaba hanımlar, ben makine nakışı, kurdele nakışı, dantel, örgü yaparak boş zamanlarımı değerlendiriyorum.Ayrıca sipariş üzerine işler de yapıyorum. Resimlerini eklediğim ürünler sipariş üzerine yaptım ve elimde de olan ürünlerdir, beğendiğiniz ürünler varsa yapabilirim ayrıca beğendiğiniz model varsa ekleyin yapmaya çalışırım. Şimdiden teşekkürler ilginize.... :1hug:

çarşaf kenarı....isteyenlere örebilirim...2 çarşaf kenarı, 2 yastık olarak örüyorum.... Yumak hesabı örüyorum, yumağın numarasına göre 50 no dantel 50 tl,60 no dantel 60 tl, 70 no dantel 70 tl , 6 katlı dantel iplikleri 90-100 arası vereliniortak (( ama anlaşırız uydun fıyata)).. Ayrıca naylon iplikleride numarası fark etmez 5o tl den örüyorum. :1hug:

Boyama çok şıkkk saten fiskos örtüsü, 4 tane de göbek teki model den kırlentisi var... Siyah'ın asaleti hanımlar.... 40 tl.. kaydirigubbakcemile5

Çok şık renkli iplerle yapılmış beyaz iş masa ve 10 adet peçetesi. ıster mutfak takımı ister fiskos olarak kullanın...150 tl.... fıyatta anlaşırız hanımlar.. opuyorumnanaktan

ören bayan 50 no dantel ipliğiyle örülmüş fiskos örtüsü.... genç kızlar çeyizinizde olması gereken bir örtü... 80 tl.. kaçırmayın.. :sm_cool:

hepside harika görünüyor eline emeğine sağlık canım a.s.
iyi müşteriler hayırlı kazançlar dilerim umarım hepsini satabileceğin müşterilerin olur :1hug:

X