En başarılı bulduğunuz '' Pilav Tarifleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Kavurmalı Pilav

• Domatesli Pirinç Pilavı

• Sebzeli Bulgur Pilavı

• Ankara Tava

• Çerkez Pilavı

• Tavuklu Firik Pilavı

• Etli Saltanat Pilavı

• Kestaneli Pilav

• Mercimekli Bulgur Pilavı

• Perde Pilavı

• Trakya Usulü Tavuk Kapama Tarifi

• Divriği (Sivas)Pilavı

• Tavuklu Garnitürlü Pilav

• Tavuklu Nohutlu Pilav

• Sebzeli Tavuklu Şehriye Pilavı

• Patlıcan Kapama

• Ali Paşa Pilavı

• Özbek Pilavı

• Enginarlı Pilav

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Afiyet olsun 😍
Ben kahveyi hep büyük kızıma yaptırıyorum geçen ben yaptım Skandaldı 😅
Sağ olasın, kendimi bildim bileli kahvelerim böyledir. Suyu buzdolabından kullanırım, bir de kahveyi tam ölçü koyarım.😂😂

Sağ olasın, kendimi bildim bileli kahvelerim böyledir. Suyu buzdolabından kullanırım, bir de kahveyi tam ölçü koyarım.😂😂
Evet sen kahvenin pirisin 🧿
benim kahveye bakınca arkada Margaret Hale Margaret Hale den kınadığını yaşamadan ölmezsin kuzum sesi yankılandı kafamda da 😅

Nevoş Assos yalan da yazdım, önceden de oluyordu o bildirim, görüyordum ben. Her neyse inşallah diğer kategorilerde de aynı yoğunluk olur. 🤲
Yalan yazdım ne len Assosyala da yazdım yalan yazdım diye değiştirmiş telefon, klavye yükleyeceğim sonra diye diye kalıyor, vakti gelmiş, yoksa başıma iş açacak:skandal:

Normalde ben de bol köpüklü yaparım. Yarışma için taştı, soğudu,yeniden yapmaya üşendim köpüksüz oldu:bicak:
Benim son kurabiye yarışmasının kahvesine bak ama nazar etme😂😂
O fincanla 2. kattan bahçeye indi, sunum hazırlığını bekledi falan.😂😂

Yalan yazdım ne len Assosyala da yazdım yalan yazdım diye değiştirmiş telefon, klavye yükleyeceğim sonra diye diye kalıyor, vakti gelmiş, yoksa başıma iş açacak:skandal:
Önceden çok nadir panelin üstünde 1 gün falan duruyordu, birkaç senedir bu olmuyordu.
Şimdi bildirimden beri duruyor ve 2-3 bildirimle alınmayan oy sayısı geldi.
700 üye oy kullanmış ne demek, 450-500’ü zor görüyorduk.

Taşırsaydın giderdi köpüğü. 😜
🧿😂
IMG_5358.webp

Ben de alacağım bakır cezve. Bırak köpüğünü tadını bile etkiliyor, tadı daha güzel oluyor. Abimin eşi bir akşam evinde böyle cezveyle kahve yaptı. Ertesi gün bana kahvaltıya geldi aynı marka kahve aynı ölçüyle normal cezve de kahve yaptı. Arasında tat yönünden bayağı fark vardı.

Back