pilatesss

senpilic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
96
27
35
kızlar selam.. sorum ortada. düğün zamanı hızla ve stresten verdiğim kilolarım 4 ayda başıma dert açtı. 55 iken 65 oluverdim hiç te anlamadım sinirden ağlamak üzereyim diyete kesınlikle başladım. pilates setimi aldım bugün itibariyle tam tekmil hazırımm.. ancak pilates yapanlara sormak istediğim birşy var. göğüslerim kilo alıp vermekten hızlı sarktı diyebilirim. daha önce çok sıkı spoarla çok ciddi toparlamıştım ancak şimdi yine durum belli pilastesin göğüs toparlama gibi bi hareketi varmıdır? bileniniz var mı? göğüs sarkıklığına iyi gelecek bi hareket arıorum ..
not: spor bölümünde açtım lgilenen olmadı belki sizden bişiler çıkar diye umudum ..
teşekkürler :)

Takipteyim..

Bel boşluğunuz topun üstüne gelecek şekilde yatın.Ellerinize dambılları alın (ilk dönemlerde 1,5 kg lik dambıllar yeterli.)Kollarınızı çok kırmadan aynı anda sağ ve sola doğru açın. Bunu 20 şer sayılı setler halinde yapabilirsiniz.Bu hareket bitince de yine aynı şekilde yatar pozisyonda dambılları düz yukarı kaldırıp omuzbaşlarınıza gelecek şekilde aşağı indirin. Bu hareketleri yaparken zorlandığınız yerde ağzınızdan nefes verip ,hareketin kolaylaştığı yerde nefes almanız gerekiyor.
20 sayı yapabilirseniz ikisinden de daha ilk günden göğüs kaslarınızın çalıştığını hissedebilirsiniz.

Bende şu videodaki egzersizler baya işe yaradı. haftada en az 3 kere bırakmadan tüm içeriği yaparsan 1 ayda sonuç alabilirsin diye düşünüyorum. Ben 2. haftadan fark etmiştim göğüslerimin dikleştiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…