pilatese başlamak istiyorum. yardım edin...

sld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
135
0
herkese merhaba
pilatese başlamak istiyorum. sigarayı bırakmaya çalışıyorum. hayatıma yön verebilmek için spor yapmam gerektiğini düşünüyorum. nette baktım biraz. onlarca video var. nereden nasıl başlanır. tecrübeli arkadaşlar bana yardım edebilir mi. benim topum lastiğim falan da yok. hangi videodan başlıcam, nasıl ilerlicem. bir de akşam çocuk uyuduktan sonra yapsam olur mu. gündüz yapmam imkansız.
şimdiden teşekkürler.

herkese merhaba
pilatese başlamak istiyorum. sigarayı bırakmaya çalışıyorum. hayatıma yön verebilmek için spor yapmam gerektiğini düşünüyorum. nette baktım biraz. onlarca video var. nereden nasıl başlanır. tecrübeli arkadaşlar bana yardım edebilir mi. benim topum lastiğim falan da yok. hangi videodan başlıcam, nasıl ilerlicem. bir de akşam çocuk uyuduktan sonra yapsam olur mu. gündüz yapmam imkansız.
şimdiden teşekkürler.

Canım ben ebru şallının ilk dvdsini almıştım ama dikkat etmek doğru yapmak gerekiyor 1 sene yaptım şimdi yapamıyorum o ayrı hamileyim top aldım tabi lazım oluyor yada uzman plates hocasına git derim doğru yapmak gerekiyor sakatlıyabilirsin bir yerini

bendede ebru şallının 1. ve 2. dvdleri var. ilk dvd zaten basit hareketler ama 1 hafta kadar onu yapmak gerekiyomuş sonra 2.si :KK1: biara bende başlıcam inşallah hep erteliyorum bakalım zemuszemus

X