pilates ?

ben bir haftadır her gün bacak çalışıyorum faydasını gördüm.

1 hafta içinde yaptığınız yerler toparlar 2 hafta da daha belirgin olur

6 ay yapmıştım zamanında
fiks haftada 5 gün
boyum 2 cm uzadı
kaslarım uzadı
fiziğim düzeldi
olduğumdan daha inceydim :)
Süpersin ya kilo da verdin mi direk sıkılastın mı ? Evde kendin yaptıysan nasıl bir yol izledin?
Sağol şimdiden canım

Süpersin ya kilo da verdin mi direk sıkılastın mı ? Evde kendin yaptıysan nasıl bir yol izledin?
Sağol şimdiden canım
o zaman sadece pilates yapmadım..koşuyordum da..kiloda verdim sıkılaştımda..boyum da 2 cm uzadı.

Hadi bakalım hayırlısı ben de yarın başlıyorum inshaAllah tempolu yürüyüş ve dikkatli beslenmeyle birlikte. Umarım aynı sonuca ulaşırım sonra korusun ama dimi

Pilates 4 cm'ye kadar boyu uzatabilir. Omuriliği ve duruşu dikleştirdiğinden ve düzelttiğinden uzama olur. Ayrıca dolaylı olarak da kendinize olan güveniniz artar. Sıkılaştırır. Aşırı kilonuz varsa başlangıç olarak pilates önermem. En azından Zumba+Pilates veya Step-Aerobik+Pilates'e gitmelisiniz. Her ay kilo verirsiniz dikkat ederseniz. Sonuçlarını yavaş görürsünüz ama kalıcı olur.

Ben 3.dogumumu 10 ay önce yaptım. Hamilelikte önce 65kiloydum su an 60 a dustum. Boyun 167. En büyük sorunum boyun ve sırt ağrısı.d urusum bozuk. Sırt kaslarimi güçlendirmem lazım. Plates yeterli olur mu

Ben 3.dogumumu 10 ay önce yaptım. Hamilelikte önce 65kiloydum su an 60 a dustum. Boyun 167. En büyük sorunum boyun ve sırt ağrısı.d urusum bozuk. Sırt kaslarimi güçlendirmem lazım. Plates yeterli olur mu
Boyun ve sırt ağrısı, duruş bozukluğu diyorsan Pilates biçilmiş kaftan. Pilatese başlarken yapılan ısınma hareketleriyle ağrılarını çokça hafifletebilirsin. Haftada 3 gün düzenli olarak yaparsan yeterli olacağına inanıyorum.

Pilates ile zayıflamayı deneyeceğim bakalım ne olucak bugün ikinci gün evde yapmaya çalışıyorum

X