Pilates ve bizim sıkı vücudumuz

integral1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
80
0
Öncelikle herkese merhaba :KK9:

Konulara baktım ve istediğim gibi bi konu içerik bulamadım bende yeni açmaya karar verdim :)
Merhaba Sayın Kadınlar Kulübünün Taş Hatunları :)

Pilatese yeni başladım ve inanılmaz sonuçlar alıyorum başlayalı 1 hafta oldu :) ve annemin bana dediğim "kızım çöp gibi oldu bacakların" ki benim bacaklarımın çok kalın olduğunu söyleyen kişidir kendisi :)
Herhangi bir cdsi falan yok elimde tv8 den yapıyorum bide selülitsavar egzersizini :)
Ama daha yeniyim ve hangi videoların iyi olduğunu anlayamıyorum ve bu yüzden benden daha iyi olanları ve de pilatese başlamak isteyenleri bir arada tutmak istiyorum :)
Hangi videonun daha iyi olucağını falan :)
Kısacası ben çok faydasını gördüm dahada görmek istiyorum ve de faydasını görmek isteyenleri bu platforma davet ediyorum :) :KK30:

Ben Ebru Şallının platesine başlıycam canım ramazan bitince ben de öyle pek bilgi sahibi değilim ama sıkı bi vücut istiyorum herkes gibi bunun için de plates doğru seçim :)

yaklaşık 2 ay oldu platese başlayalı.ancak ramazan dolayısıyla bıraktım.önce top vs. olmadan ebru şallı cd. sinden yaptım. sonra hem top lastik aldım hem de tv den devam ettim.iyice alışınca da tv 8 deki videolarından 6-7 tane indirdim.1 maksi plates, 1 kalça 1göbek ve 1-2 de daha çok lastikle yapılan steç egzersizi indirdim. dönüşümlü olarak hergün biri yapılabiliyor bu şekilde. ayrıca ebru şallının tv deki egzersizleri (bence)cd dekinden daha faydalı. :KK55:

yaklaşık 2 ay oldu platese başlayalı.ancak ramazan dolayısıyla bıraktım.önce top vs. olmadan ebru şallı cd. sinden yaptım. sonra hem top lastik aldım hem de tv den devam ettim.iyice alışınca da tv 8 deki videolarından 6-7 tane indirdim.1 maksi plates, 1 kalça 1göbek ve 1-2 de daha çok lastikle yapılan steç egzersizi indirdim. dönüşümlü olarak hergün biri yapılabiliyor bu şekilde. ayrıca ebru şallının tv deki egzersizleri (bence)cd dekinden daha faydalı. :KK55:

Daha tvde yokmuş ama yoksa izlemeyi düşünüyodum.. Ben de tek tek indirerek değil de toplu olanını buldum. Ramazan bitince başlıycam. Bi de top almam lazım tabi :KK1:

Daha tvde yokmuş ama yoksa izlemeyi düşünüyodum.. Ben de tek tek indirerek değil de toplu olanını buldum. Ramazan bitince başlıycam. Bi de top almam lazım tabi :KK1:
geçen gün bir arkadaşım için sipariş verdim internetten.bugün geldi. lastik, 65 cmlik top (pompa dahil),çember,minder ve de 20 cm.lik topam 56 tl. tuttu. bence gayet iyi bir fiyat. tek tek inceleyerek sipariş verdim. set olarak almak daha pahalıya geliyo ve bence gereksz aletler oluyo içinde

X