Pilates ürünlerini kullananlar

Aslihaan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
270
7
Pilates için minder ve lastik alacam ama hangi marka alacağımı bilmiyorum kızlar. Kullananlar varsa memnun kaldıkları markaşarı söyleyebilir mi? İlk önemsemedim markasını ama sırf o minderden alerji olan bile varmış onun için lütfen memnun kaldığınız ve kullandığınız markayı söyler misiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba ortak

ben bir yıl önce almıştım. ancak markaya hiç dikkat etmedim param yoktu ucuza kaçtım ama hiç bir sıkıntı yaşamadım belki de kısa süre önce kullandığım içindir. yalnızca topun pompası kalitesizdi

Merhaba😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba , ben povit marka alıp kullandım memnunum ürünleri güzel kaliteli fiyatıda uygun

ben delta nın setini almıştım. ama deltanın lastiği biraz sıkı yani başlıyorsan zorlanabilirsin ben ebru şallının yumuşak olanı aldım ebru şallının üç çeşidi var. mesela minder çok ta işe yaramıyor ben kullanmıyorum. ben büyük top ,küçük top lastik birde çember kullanıyorum.

Direnç lastikleri sertlik derecelerine göre genelde üç çeşit ve üç farklı renkte oluyorlar. Delta'nın en gevşek lastiği pembe olan. Mat ise omurga sağlığı için önemli.

Mat için şunu da söyleyeyim, "yoga matı" olarak da geçen o incecik matlardan almıştım ben ilkin zeminde daha sabit durur diye. Ancak kalın pilates matları omurga için daha sağlıklı.

Son düzenleme:

merhaba ben de bir pilates severim bütün ebru şallının bütün dvd lerini aldım tabi düzenli yapmadım ama yeni yeni spora başladım 2 haftadır
benim önerim voit ürünleri 2 yıl oldu alalı çok memnunum kullanışlı ve kaliteli olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…