Pilates ile İnceliyoruz =)

Buralara yaz gunu kar yagiyor kizlar Nerelerdesiniz yahu. Ilk haftadan herked pes mi etti noldu. Bi heves basladik da devamini getiremedik mi acep Cumaya girdik bile. Hadi silkelenin a dostlar. Fistik hatunlar olarak girelim bu yaza ve de kişa. Boyle tembellik edersek ancak gobek marul olur bizden

Evet kizlar nerdesiniz listeler neden yok? Ben iki haftadda iki beden incelten bir saatlik pilatesimi yapmis bulunuyorum. Canlanalim hadi yaza cok az kaldi.

Pilatese ben de hep başlamak istedim ama düzenli çalışmayı beceremiyorum. Listeye adımı yazdırmadan elimden geldiğince videolardaki hareketlere katılmaya başladım bugunden itibaren:) Kilodan yana şikayetçi değilim tek istediğim sıkılaşmak daha bu yaşta böyle buruşursak vay halimize herkese kolay gelsin:)

Bende 15 gündür yapıyorum kendi çapımda.. ölçülerimi bu akşam yazarım.. ben pazar günleri of yapıyorum.. diğer 6 gün tam gaz devam.. 30 dk kadar yapıyorum.. kendi çapımda karın kalça kol bacak tüm vücut çalışıuyorum..Benie alabilşrmisiniz aranıza??

Kizlar etkilimi ? Ben bugun skinny jean workout u yaptim ama normalde jilian falan yapiyodum cok zor gelmedi bana.bacaklarim incelmiyor ya.kilom 62 Boy 169.bacagini incelten dumu

burası tam benlikmiş bende böyle bimşi arıyordum kendime

benim çok fazla vaktim kalmıyor çalışıyorum okuyorum evliyim ama hergün yapmaya çalışıcam ki havalar ısınmaya başladı yaza ağlamayayım

akşam ölçülerimi yazarım

günaydın platesciler dün akşam 21 günde yağlarınızdan kurtulun dvd sini 50 dk yaptım

ölçülerimi ölçmeyi unutmuşum yahu buraya gelince hatırladım

bugun de 3 k yapıcam

Evde kendi başıma yapaıyorum bu egzersizleri ya motivasyonum çok çabuk düşüyor. İnternette gezinirken fit in class diye bir site keşfettim. Tek bir üyelik alarak farklı birçok grup dersine katılabiliyorsunuz üstelik fiyatı da çok uygun. Benim gibi çabuk sıkılanlara tavsiye ederim

merhabalar ben de pilates yapmayi sevenlerdenim fakat motivasyonumu cabuk kaybediyorum bu sayfayi bulmak benim icin bir baslangic olabilir hem calisiyorum hemde ev degistiriyoruz yakinda araniza katilmak isterim hepinize bol bol motivation dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…