Pilates ile İnceliyoruz =)

Valla değişelim mi canım ya :) benim bacaklarım ince, keşke biraz dolgun olsaydı. Ama yinede sıkılaşması için spor yapıyorum :)

canım bacak kalınlaştırma hareketleri var squat çok güzel yapıyor çok inceysen
hadi inşallah değişelim :KK66:

Benim suanda misafirim varbugun sporumuyapamadim :KK43: sabahta doktordaydim is derken yapamadim :KK43:. Yarin artik hem sabah hemde akksam pilates yaparak telafi ederim :KK66: öpuyorum sizi kizlar. Ilk gunden hos olmadi. Ama napalim

kızlar malzemeleriniz varmı maalesef bende hiçbiri yok nasıl yapıcam katılmak isterim şuan jillian shred ve 6w6p yapıyorum

kızlar malzemeleriniz varmı maalesef bende hiçbiri yok nasıl yapıcam katılmak isterim şuan jillian shred ve 6w6p yapıyorum
benim malzemelerim vAr
sen de set alabilirsin yada bakkallarda satılan lastik topu küçük top niyetinr kilotlu çorabıda platrs bandı niyetine kullanabilirsin bir süre

Bugun bi olcum alayim dedim tekrar yanlislik olmasin diye.Bu hafta hamligim gitsin diye ilk eliptik bisiklet ike basladim calismaya kardiyo da olsun diye.Kalcam 102 cikti basenlerim 103 idi normalde 104 cikiyo nasil eritecem bu basenleri.Yanlardan yumruk gibi cikiyo.Tum pilates malzemelerim mevcut zaten fazla yogunlasayim eniyisi pilatese bisiklet yerine yuruyus iyi olur.Basenlerini bacaklarini incelten su etkili oldu diyen varmi aramizda.

Bugun bi olcum alayim dedim tekrar yanlislik olmasin diye.Bu hafta hamligim gitsin diye ilk eliptik bisiklet ike basladim calismaya kardiyo da olsun diye.Kalcam 102 cikti basenlerim 103 idi normalde 104 cikiyo nasil eritecem bu basenleri.Yanlardan yumruk gibi cikiyo.Tum pilates malzemelerim mevcut zaten fazla yogunlasayim eniyisi pilatese bisiklet yerine yuruyus iyi olur.Basenlerini bacaklarini incelten su etkili oldu diyen varmi aramizda.

öncelikle beslenme çok önemli
abur cubur şekerli gıdalar yememeni öneririm
çeşitli yağ yakmayı hızlandıran kürler var
ben sabah maydanoz limon gece yoğurt limon biber kürlerini yapıyorum faydasını gördüm
bizim için sanırım en iyisi pilates ve esneme hareketleri onları es geçme
birde pilatesten önce 1 mil leslie yaparsan vücut isinır daha çok yağ yakar
dert etme stres etme azimli ol onlar küçülücektir :KK66:

öncelikle beslenme çok önemli
abur cubur şekerli gıdalar yememeni öneririm
çeşitli yağ yakmayı hızlandıran kürler var
ben sabah maydanoz limon gece yoğurt limon biber kürlerini yapıyorum faydasını gördüm
bizim için sanırım en iyisi pilates ve esneme hareketleri onları es geçme
birde pilatesten önce 1 mil leslie yaparsan vücut isinır daha çok yağ yakar
dert etme stres etme azimli ol onlar küçülücektir :KK66:
Dogru beslenmeye basladim atistirmalari abur cuburlari hatta sekeri bile kestim.Nescafemi bile sade ve sekersiz olarak iciyorum.Bazi aliskanliklarimi yavas yavas degistiriyorum.
Aynen pilates daha iyi sabretmek lazim.Insallah istikrarli olmak lazim.

Dogru beslenmeye basladim atistirmalari abur cuburlari hatta sekeri bile kestim.Nescafemi bile sade ve sekersiz olarak iciyorum.Bazi aliskanliklarimi yavas yavas degistiriyorum.
Aynen pilates daha iyi sabretmek lazim.Insallah istikrarli olmak lazim.

ne kadar güzel emegimizin karşılığını alırız inşallah

Bende dün pilatesimi yaptım, bugünde yapacağım ama olurda yapamazsam izin günüm bugün olur yarın yaparım :KK66:

kızlar sayfaya gelemedim başım çok ağrıyor . sayfaları okucak güç bulamadım kendimde :KK43: bende yaptım pilatesimi bugun .

X