Pilates ile İnceliyoruz =)

Ben de varim zaten 3 aydir yapiyordum baya faydasini da gordum fakat son 20-25 gundur birakmistim. :63: pilates devri yeniden baslasinnnnnn!!! Birde bebegim 3 aylikken basladim sezeryanli olmama ragmen kendimi cok iyi hissettirdi. 5 kilo verdim ve de 2-3 cm incelme oldu gercekten. Boy: 1.75
Kilo: 71
Bel : 77
Bacak: 61
Kalca : 105 (5 cm inceldi) skinny jeans saolsun:KK49:

tatlm katilmak isterm ama dayanamiorm cok acio bacaklarm felan :) bide pilates topum fln yok kendi cabalarmla braz yapmaya gayret ediorm ama bilmiorm ki yaaa
sen bilirsin tabi ama ugra aramıza =)

Ben de varim zaten 3 aydir yapiyordum baya faydasini da gordum fakat son 20-25 gundur birakmistim. :63: pilates devri yeniden baslasinnnnnn!!! Birde bebegim 3 aylikken basladim sezeryanli olmama ragmen kendimi cok iyi hissettirdi. 5 kilo verdim ve de 2-3 cm incelme oldu gercekten. Boy: 1.75
sayende bizde sevklendik şimdi=)
perigunlugu perigunlugu ne atarmısın ölçülerini tatlım=)

Gunaydin ...

Ben bugun start veriyorum
Kizlar , ocean canim Olculerimi yarin bildireyim canim Olurmu :KK66:..

Günaydın kızlar sabah erken kalktım pilatesimi yaptım. Yarın başlıyoruz ama günleri boş geçirmek istemedim.
Sabah yapmak zor oluyo biraz bundan sonra akşam yaparım artık=)

Hoşgeldin iyi ki geldin
Bende sen gibi sayılırım . Ebruyu sevmiyorum ama pilatesi seviyorum ben=)
Etkili videolar olduğu için burası motivasyonu sağlar diye bu başlığa karar kıldık=)
Hoşbulduk :KK3:Çok iyi yapmışsınız bende bunu arıyodum.Ebru zaman kaybediyo konuşmaktan ondan zaten alışamadım.Fitness yaptım defalarca ama inceleceği yerde kalınlaştım.Ondan pilatese yöneldim artık bacaklarımı inceltemiyorum.Motivasyon için:KK5: çok faydası olacak bende bugün yarın başlayım derken kalıyo sonra.İyi olur bizim içinde.
Ölçülere gelince
Kilo:66.6 Boy:1.56
Kalça:103
Basen:103
Bacak:63
Diğer ölçülerime gerek yok üst bedenim ince.

Maşallah peki bacaklara basenlere etkisi nasıl?Ben başladım bi kaç gün devam ettim her videosuna ama konuşması bıktırıyo insanı kulaklarımı tıkarım artık.

Bende aranıza katılmak istiyoruummm :) bi süre önce yapmıştım farletmişti ama zayıflayınca yine bıraktım ve bıraktığım gibi de geri aldım kiloları.Çalışıyorum gündüzleri akşam gelince de yapıcam inşallah.sizinle birlikte yapınca daha geyrete gelirim inşallah.Cümlemize kolay gelsin :)

Kilo:
Boy:
Göğüs ölçüsü:
Bel ölçüsü:
Kalça ölçüsü:
Basen ölçüsü:
Bacak ölçüsü:

Merhaba bende katılmak istiyorum. En azından yaza kadar inceliriz. Ancak bu ölçüleri tam olarak nasıl alacagız? Birde bende tartı yok, kilomu bilmiyorum tam sorun olur mu? :)

Hoşbulduk :KK3:Çok iyi yapmışsınız bende bunu arıyodum.Ebru zaman kaybediyo konuşmaktan ondan zaten alışamadım.Fitness yaptım defalarca ama inceleceği yerde kalınlaştım.Ondan pilatese yöneldim artık bacaklarımı inceltemiyorum.Motivasyon için:KK5: çok faydası olacak bende bugün yarın başlayım derken kalıyo sonra.İyi olur bizim içinde.
Ölçülere gelince
Kilo:66.6 Boy:1.56
Kalça:103
Basen:103
Bacak:63
Diğer ölçülerime gerek yok üst bedenim ince.

İncelelimde varsın ebru cok konussun napalım=) bi sure sonra videolara alısıp ebrusuz yaparız bence=)

Bende aranıza katılmak istiyoruummm :) bi süre önce yapmıştım farletmişti ama zayıflayınca yine bıraktım ve bıraktığım gibi de geri aldım kiloları.Çalışıyorum gündüzleri akşam gelince de yapıcam inşallah.sizinle birlikte yapınca daha geyrete gelirim inşallah.Cümlemize kolay gelsin :)
Merhaba bende katılmak istiyorum. En azından yaza kadar inceliriz. Ancak bu ölçüleri tam olarak nasıl alacagız? Birde bende tartı yok, kilomu bilmiyorum tam sorun olur mu? :)

Hoşgeldiniz=)
turkuaz kilonu hemen ölcemiyosanda dert değil bi ara eczanede falan tartılırsın kendi motivasyonun için mezuran varsa ölçlerini al yeter.
Ölçülerinizi perigunlugu perigunlugu ne gönderin =)

musmutlumus musmutlumus hayırlı olsun canım topiğin:KK5:

Oyy benimde katılasım geldi ama evde köpek oldugundan halı yok mat serip denim bi bu akşam çünkü cok kayıyor mat halı yokken yapabilirsem bende katılcamm

X