- 6 Mart 2015
- 505
- 424
- Konu Sahibi musmutlumus
o zaman her türlü faydalı olacak=)İlk 3 videodakiler ve ayaklarına geçirdikleri lastiklilerden :)) dambılla falanda yapıyolardı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman her türlü faydalı olacak=)İlk 3 videodakiler ve ayaklarına geçirdikleri lastiklilerden :)) dambılla falanda yapıyolardı :)
ben 2 haftada 2 beden i yapıcam kızlar ,bakalım etkisi olacakmı
Hoşgeldınız=)bende varım ölçülerimi akşam alıp yazacağım :))
Hoşgeldınız=)
hoşbulduk cuma günü bu gönderdiğiniz bütün videoları yapıyormuyuz ?
Hepsini değil Güzelim içlerinden dilediğini seçip yapabilirsin. 1 video yani.
Canm ben ölçüleri yarn yazsam sorun olr mu şuan yazma imkanm yokHepsini değil Güzelim içlerinden dilediğini seçip yapabilirsin. 1 video yani.
olur canım periye at msjı ölçlerini=)Canm ben ölçüleri yarn yazsam sorun olr mu şuan yazma imkanm yok
Sen katılmıyor musun bize=)Ovvvv ben bu videolari biliorm bir kac kere yaptim acayp agri olusuyo bacaklarda cünkü niye yag yakiyoruz da ondan :) kolay gelsn bayanlar sizlere
Teşekkür ederiz efendim=)Hayırlı olsun yeni plates topiğiniz, kolay gelsin hanımlar
bende kkatilayim araniza elimden geldigi kaar ins cunku yeni dogum yaptim yani bebisim 2'5 aylik kilom 72.5 boy 1.68 dogum oncesi kiloma dondum ama jole gibiyim sikilaamam laxim size olculeri sonra yapa lazmSen katılmıyor musun bize=)
Hoşgeldin iyi ki geldinHayırlı olsun ben de katılıyim malum pilatesi sevemedim belki burdaki paylaşımla alışırım.Ölçülerimi sonradan eklerim.
beni de listeye ekleyin ben skiny jeans videosunu yapıyorum
ölçüler
kilo 55
basen 96
kalça 98
bacak 58
baldır 39
göbek 84
bel 72
diz 42