Pilates ile İnceliyoruz =)

takıma girebilmek için bugün mesaj attım inşallah bi tanesine alınırım :)
diyet değil çünkü adına diyet deyince yapamıyorum ama yediklerimden kısmaya başladım
mesela abur cubur çok tüketirdim onu kestim onun yerine kuru kayısı kuru üzüm ve leblebi yiyorum biraz bu düzene alıştıktan sonra normal yememi de azaltmaya başlayacağım
makarna pilavı kestim
akşam yemeği bıraktım sadece yoğurt ve meyve yiyorum
bi de sabah akşam elma sirkesi bal karışımı içiyorum
dünden beri de sabahları 25 dk yürüyüş yapmaya başladım
tabii bütün bunları daha 2 gündür yapıyorum :KK70:
başka neler yapabilirim zayıflamak için araştırıyorum
Uygun olan takım alacaktır=) Takıma dahil olmak beni çok motive ediyor. Bende sen gibi diyet diye düşününce normalde aklıma gelmeyen şeyleri istiyorum iradesizleşiyorum. Sağlıklı beslenme diye düşününce daha iyi gidiyor.
Akşam yenilen meyve pek iyi olmuyor. Onun yerine 1 kase çorba içsen yoğurtla birlikte. ve salatada. meyveden kaynaklı seker almamış olcaksın daha güzel kilo vereceksin.

benide alın beni de alın 4. gruptayım jillian yapıyorum şu an ama pilateslede desteklemeyi düşünüyorum hemen ölçülerimi vereyim=)

Kilo:68
Boy:167
Göğüs ölçüsü:90
Bel ölçüsü:85
göbek:94
Kalça ölçüsü:96
Basen ölçüsü:106
Bacak ölçüsü:47/65

Uygun olan takım alacaktır=) Takıma dahil olmak beni çok motive ediyor. Bende sen gibi diyet diye düşününce normalde aklıma gelmeyen şeyleri istiyorum iradesizleşiyorum. Sağlıklı beslenme diye düşününce daha iyi gidiyor.
Akşam yenilen meyve pek iyi olmuyor. Onun yerine 1 kase çorba içsen yoğurtla birlikte. ve salatada. meyveden kaynaklı seker almamış olcaksın daha güzel kilo vereceksin.
aslında haklısın meyvenin şekerini de az almak gerekiyor onu da zamanla azaltıp dediğin gibi çorba, yoğurt veya salataya dönüştüreceğim ama biraz yeni düzenime alışmam gerekiyor. :)
bi anda hepsini bırakırsam max bi hafta sonra pes edip eski düzenime döner 1 gr veremem.
çünkü ben yemeyi ciddi anlamda çok seven bi insanım
insanlar yaşamak için yemek yer ben yemek için yaşıyorum resmen
o yüzden ilk etapta şekeri, abur cuburu ve makarna/pilavı azaltarak başlayayım dedim yavaş yavaş tamamen bitireceğim sonrasında meyveyi azaltacağım ve öğünlerimi biraz daha küçülteceğim.
mesela şeker, abur cubur azaltmama rağmen kahvaltılarım hala çok güzel.
bi süre sonra onu da azaltacağım, vücudum az yemeye alıştıkça.

benide alın beni de alın 4. gruptayım jillian yapıyorum şu an ama pilateslede desteklemeyi düşünüyorum hemen ölçülerimi vereyim=)

Kilo:68
Boy:167
Göğüs ölçüsü:90
Bel ölçüsü:85
göbek:94
Kalça ölçüsü:96
Basen ölçüsü:106
Bacak ölçüsü:47/65

hoşgeldin canım=)jillian kacıncı leveldesin?

aslında haklısın meyvenin şekerini de az almak gerekiyor onu da zamanla azaltıp dediğin gibi çorba, yoğurt veya salataya dönüştüreceğim ama biraz yeni düzenime alışmam gerekiyor. :)
bi anda hepsini bırakırsam max bi hafta sonra pes edip eski düzenime döner 1 gr veremem.
çünkü ben yemeyi ciddi anlamda çok seven bi insanım
insanlar yaşamak için yemek yer ben yemek için yaşıyorum resmen
o yüzden ilk etapta şekeri, abur cuburu ve makarna/pilavı azaltarak başlayayım dedim yavaş yavaş tamamen bitireceğim sonrasında meyveyi azaltacağım ve öğünlerimi biraz daha küçülteceğim.
mesela şeker, abur cubur azaltmama rağmen kahvaltılarım hala çok güzel.
bi süre sonra onu da azaltacağım, vücudum az yemeye alıştıkça.

Kahvaltıdan kısma boşver önemli olan akşam öğünün hafifliği bu şekilde rahat rahat kilo verirsin zaten=)
Çalışıyor musun evde misin? kaç yaşındasın?

Kahvaltıdan kısma boşver önemli olan akşam öğünün hafifliği bu şekilde rahat rahat kilo verirsin zaten=)
Çalışıyor musun evde misin? kaç yaşındasın?
çalışıyorum, bir de 11 aylık kızım var o yüzden spor için tek şansım sabah işe giderken yürümek ve evde yapacağım pilates.
30 yaşındayım
ayy inşallah veririm, şöyle güzel bakımlı fit anneleri gördükçe bi hevesleniyorum ki sorma ben de onlardan olabilmek istiyorum :)

çalışıyorum, bir de 11 aylık kızım var o yüzden spor için tek şansım sabah işe giderken yürümek ve evde yapacağım pilates.
30 yaşındayım
ayy inşallah veririm, şöyle güzel bakımlı fit anneleri gördükçe bi hevesleniyorum ki sorma ben de onlardan olabilmek istiyorum :)
Oy maşallah bebişine.
İstersen gayette özendiğin fit annelerden olursun.
Bende ilerde öyle bi anne olmak istiyorum tabi önce şimdi fit olmayı başarmalıyım:KK70:

Bende katiliyorummmm :)

Kilo: 49 kg
Boy: 160 cm
Göğüs ölçüsü: 81
Bel ölçüsü: 67
Kalça ölçüsü: 91
Basen ölçüsü: 90
Bacak ölçüsü: 51 (galiba, tam ölçemedim herhalde :KK70: )

Bende katiliyorummmm :)

Kilo: 49 kg
Boy: 160 cm
Göğüs ölçüsü: 81
Bel ölçüsü: 67
Kalça ölçüsü: 91
Basen ölçüsü: 90
Bacak ölçüsü: 51 (galiba, tam ölçemedim herhalde :KK70: )

Hg Güzelim. bacak ölçmek sıkıntı bende emin olamıyorum hiç:KK70:

Ben de katılmayi düşünüyorum ama hic plates topum falaan yok yapar miyim da bilmiyorum . Alip deneyeyim mi acaba hic yapmadım ben hayatımda :)

Ben de katılmayi düşünüyorum ama hic plates topum falaan yok yapar miyim da bilmiyorum . Alip deneyeyim mi acaba hic yapmadım ben hayatımda :)
videoları tam izleyemedim ama topsuz olan vardır sanırım yada topsuz bölümleriyle başlayıp top alabilirsin seversen=)

Kızlar ölçülerinizi perigunlugu perigunlugu ne özel msjla gönderir misiniz? Listemizi yapacak. gözden kaçmasın=)​
Kilo:
Boy:
Göğüs ölçüsü:
Bel ölçüsü:
Kalça ölçüsü:
Basen ölçüsü:
Bacak ölçüsü:

X