Pilates göğüs hareketleri bilen var mi?

peppermint

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
7.316
6
merhaba arkadaslar,
internette de aradim ama buamadim;
pilateste cogunlukla sirt-omurga-kollar olmak uzere ust vucut,
ve de kalca-bacak-karin olmak uzere alt vucut bolgesi egzrsizleri var;

ben gogus egzersizleir aradim bulamadim;

bilen yardimci olabilecek olan var mi?

hatta varsa resim ya da video harika olur?

tsk. simdiden

ben pılatesin göğus egzersizlerini tv 8 de ebrudan görmüştüm sımdı burada anlatsam ne kadar etkili olur bılmıyorum yanı onu resımlerle yada vıdeolarla anlatılması lazım canım

peppermint arkadasim
ben sana internet adresi vereyim oraya bak olur mu
uzman tv internet sitesinden evde yapabilecegin gogus hareketleri var ben pek dogru durust denemis degilim ama sana yardimci olacagindanda eminin bir goz at istersen.
ayrica internette aradiginda gogus egzersiz hareketleri yazsan daha iyi sonuc alirsin
bol sporlu gunler diliyorum arkadaslar sevgilerimle

peppermint arkadasim
uzman tv internet sitesinden evde yapabilecegin gogus hareketleri var ben pek dogru durust denemis degilim ama sana yardimci olacagindanda eminin bir goz at istersen.
ayrica internette aradiginda gogus egzersiz hareketleri yazsan daha iyi sonuc alirsin

evet uzman tv de her şey var valla bak hiç aklıma gelmemişti orası ne ararsan var o sitede

peppermint arkadasim

cok sagol cnm bir bakayimmm

simdi hatirladim;

bunlara bakmistim ben;

spor salonunda cekilmis;
dambıl vs gerekiyor;

ben evde yapilabiecek hareketleri ariyordummm

X