Pılates fıyatları?

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
801
5
selam arkadaslar ben pılatese baslamak ıstıyorum ama fıyatlar konusunda bır bılgım yok ıstanbulda yapabılecegım merkezler ve fıyatlar hakkında bılgı verebılecek olursa cok mutlu olurum:)

selam arkadaslar ben pılatese baslamak ıstıyorum ama fıyatlar konusunda bır bılgım yok ıstanbulda yapabılecegım merkezler ve fıyatlar hakkında bılgı verebılecek olursa cok mutlu olurum:)

sabahları tv8 de ebru şallı pilates yaptırıyor bende yapıyorum ve faydasını gördüm. yani para falan vermeden formumda kalıyorum...sabah 10.30 izle istersen

selam canım büyükşehir belediyesinin ücretsiz kursları var hafta içi 18:00 e kadar çeşitli ilçelerdeki spor komplekslerinde, hayır çalışıyorum hafta içi dersen aynı komplekslerde hafta sonu ücretli seanslar var 50 tl den başlıyor özellerde 80-90tl den başlayan fiyatlarda kurslar var imkanın olursa hoca eşliğinde çalışmak gibisi yok, evde benimde plates cdlerim var ama yorulunca tembellik ediyorsun hocayla çalışmak daha güzel oluyor::)))

hmmm canım bu ucretler seans basımı acaba? anlayamadım da yoksa bır aylık falan mı???

X