- 10 Mart 2011
- 396
- 102
- 323
Hmm yenisiniz diye galibabrc2011 ile üye(ler)in gizlilik ayarlarından ötürü özel mesaj sistemini kullanamazsınız.
böyle bir şeyle karşılaştım ama sitede yeniyim nasıl yapmam gerekiyor acaba
merhabalar yazıyı yeni okuma şansım oldu ben de eğitmenlik düşünüyorum ve yazıyı okuyunca size danışmak istedim tabi müsait olursanız.ben 4 yıllık pilates eğitmenliği yapıyorum canım her türlü sorunu cevaplarım:)
özel msj atmak istedim ama sanırım beceremedimben 4 yıllık pilates eğitmenliği yapıyorum canım her türlü sorunu cevaplarım:)
Merhaba, size özel mesaj göndermek istiyorum ama galiba mesaj gönderimini kapatmışsınız. Birkaç sorum olacaktı yardımcı olur musunuz? Pilates eğitmenliği sertifikası almak istiyorum ancak hem Türkiye Jimnastik Federasyonu hem de Pilates Federasyonu var, asıl geçerli belgeyi hangisi veriyor acaba? İkisi birbiriyle davalık olmuş hangisinin yetkili olduğunu anlayamadım. Siz nerden aldınız belgenizi? Ve ben besyo mezunu değilim çok fazla profesyonel spor geçmişim yok. Ama bu mesleği çok istiyorum ve severek yapabileceğime inanıyorum. Bana ne önerirsiniz nerden başlamam gerekir? Ne kadar süre sonra sertifika almak için sınava girmeliyim?Hmm yenisiniz diye galibabir tane boş bir topik vardi Oraya boş yorumlar atarak belli seviyeye geliyorsunuz ve mesaj yazmaya hak kazanıyorsunuz yanlış hayırlamıyorsam
Sertifika aldığım dönemler en heyecanlı, en keyifli olduğum dönemlerden biriydi çok istekliydim çünkü :) 2009 senesiydi sanırım o Zaman'lardan bu yana mesleğimi çok severek yaptım:) Ben sertifika almaya karar verdiğimde tüm hareketleri ezberleyip uygulayabiliyordum tabiki benimde esnekliğimin olmadığı, belimin aşırı zorlanıp ağrıyıp yapamadığım birkaç zorlayıcı hareketler vardı ama sınavı yapan eğitmenler gerçekten çok hoşgörülü en azından hareketi ezberinde bilip yapmaya çabaladığını görmeleri onlar için yeterli oluyor, yeterki hareketin ismini ezberle ve yapamasan bile göstermeye uygulamaya çalış, fizyoloji yani teorik sınavdada kas isimlerini sormuşlardı çok zorlanmamıştım açıkçası,ama gerçekten kas isimlerini hangi hareketin hangi kası geliştirdiğini bilmek en önemli unsurlardan biri, sizi diğer rakip eğitmenlerden öne geçirir. Birde sertifikayı aldıktan sonra üyelerinizle tek tek ilgilenmeniz.. Ben 30 kişilik sınıfta derse girdiğimde bile ayakta tek tek yanlış hareket yapmamaları için gözetlerdim.sürekli yanlışlarını düzeltirdim.Hem onlar çok Mutlu olurdu bu ilgiden hemde benim içim rahat olurdu :)
Merhaba, size özel mesaj göndermek istiyorum ama galiba mesaj gönderimini kapatmışsınız. Birkaç sorum olacaktı yardımcı olur musunuz? Pilates eğitmenliği sertifikası almak istiyorum ancak hem Türkiye Jimnastik Federasyonu hem de Pilates Federasyonu var, asıl geçerli belgeyi hangisi veriyor acaba? İkisi birbiriyle davalık olmuş hangisinin yetkili olduğunu anlayamadım. Siz nerden aldınız belgenizi? Ve ben besyo mezunu değilim çok fazla profesyonel spor geçmişim yok. Ama bu mesleği çok istiyorum ve severek yapabileceğime inanıyorum. Bana ne önerirsiniz nerden başlamam gerekir? Ne kadar süre sonra sertifika almak için sınava girmeliyim?
Çoook sevindim hayırlı olsun:)Aradan 1 sene geçmiş.Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için tekrardan.Şuan 4 aylık Pilates Matwork ve Reformer Eğitmeniyim :)
Özel ders verdiğin zaman çok iyi ücretler alabiliyorsunuzMerhaba, ben de aynı şeyleri çok merak ediyorum yardımcı olabilir misiniz? Bir de acaba gelir anlamında yeterli oluyor mu?
Merhaba eğitim ne kadar sürüyor bir de İstanbul da var mı bilginiz var mı ?Özel ders verdiğin zaman çok iyi ücretler alabiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?