Fizyoterapiyi pilates için okuyacağım yani amacım Fizyoterapistlik yapmak değil, pilates egitmenligini desteklemekMalesef şu an fizyoterapi lisans eğitimi almış fizyoterapistler işsiz, çok şansınızın olacağı bir alam değil 2 yıllıklar. Bir de tüm bölümler birbiriyle çok alakasız, bir hedef seçip tamamen o alan üzerinden ilerleyip kendinizi gelişmeniz daha mantıklı olmaz mı?
AntalyaHangi şehirdesiniz
Nasil bir yerde çalışıyor peki şuan?Bence mantıksız bir düşünce değil. Bir arkadaşım benzer şekilde spor antrenörlüğü ve fizyoterapi okudu. Kendini iyi geliştirdi, işinde çok iyi ve çok iyi kazanıyor.
Bir fizyoterapi merkezine ortak oldu. Bazı akşamlar da bir spor salonunda skolyoz, kifoz, bel fıtığı ve bir takım iskelet sistemi problemi olan kişilere özel antrenörlük yapıyor. İngilizcesini de ilerletmeye çalışıyor bir yandan. Gelecek yıl Amerika'ya yerleşme düşüncesi var. Orada bu meslek koluna çok ihtiyaç var çünkü.Nasil bir yerde çalışıyor peki şuan?
Çok teşekkür ederimBir fizyoterapi merkezine ortak oldu. Bazı akşamlar da bir spor salonunda skolyoz, kifoz, bel fıtığı ve bir takım iskelet sistemi problemi olan kişilere özel antrenörlük yapıyor. İngilizcesini de ilerletmeye çalışıyor bir yandan. Gelecek yıl Amerika'ya yerleşme düşüncesi var. Orada bu meslek koluna çok ihtiyaç var çünkü.
Yani işin aslı şu. Normal bir pilates eğitmeni veya spor eğitmeni yerine fizyoterapist bir eğitmen ile çalışmayı tercih ederim. Sanırım bunu herkes tercih eder. Tek mesele kendini çok iyi eğitmek. Bence sen bu işi başarırsın.
Hayır henüz çok gençsin. Bizimki mezun olduğunda 28 yaşındaydı.Çok azimli ve girişken biri olduğu için staj yaptığı merkezde devam etmesini istediler. 3 sene sonra da zaten artık kendini ispat etmişti iyice. Darısı başınaÇok teşekkür ederimancak şuan 21 yasindayim eğitim falan derken geç mi kaldım acaba diye düşünüyorum bir yandan da
Çok teşekkürlerHayır henüz çok gençsin. Bizimki mezun olduğunda 28 yaşındaydı.Çok azimli ve girişken biri olduğu için staj yaptığı merkezde devam etmesini istediler. 3 sene sonra da zaten artık kendini ispat etmişti iyice. Darısı başına
Rica ederim, önün açık. Fikrini destekliyorum.Çok teşekkürler