Pilates Eğitmenliği Sertifikası

dodude

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
1.005
1.123
333
Ankara
Arkadaşlar malum ülkenin durumu ortada maalesef iş bulmak imkansıza yakın yada benim için bu ara çok zor. Hal öyle olunca bende yeni şeyler araştırmaya başladım. Pilatesi bir yıldır istiyorum zaten. İki yer meb onaylı ve en geçerli belgeyi veriyor. Pilates federasyonu ve Cimnastik federasyonu. İkisinden birinden sertifika alan var mıdır? Birde iki yıl önce yaklaşık yedi, sekiz ay yaptım evde kendi imkanlarımla. Esnekliğiminde fena olmadığını düşünüyorum. Gerekli bir fiziki şart var mıdır? Sınavlar çok zorlayıcı mı?

Dodude merhaba arkadasım,
Bende senin gibi konularda,konu başlıklarında,nette sürekli araştırıp duruyorum.Pilates ders çalışma notları nedir?Oturup çalışmak istiyorum hiç bir geçerli bilgi bulamadım.Aktif spor yapıyorum eski bır hocama da yazdım msj hiç oralıklı olmadı bile.Kendi çabamla ne yapabılırım diye bu portala üye oldum.Yetkili kurum tcf ‘dir.

Merhaba :)
Bende pilatese yeni başladım evde kendi imkanlarımla yapıyorum
Eğitmenlik konusunu ciddi ciddi düşünmeye başladım
Ama sizinde dediğiniz gibi kaynak yok resmen
Siz birşeyler bulabildiniz mi

Özel bire bir ders almak gerekiyor bu mesleği yapam hocamla konuştum.Ama kaynak henüz yok,genel pilatesle ilgili her seyi çalışmak gerekiyor teorik olarak.İnternette araştırdığım kadarıyla çalışmak gerekiyor.AdalineBowman :))

Cevabınız için teşekkür ederim :)
Günlerdir nette araştırma yapıyorum , şöyle derli toplu, herşeyi sıfırdan başlayarak anlatan hiçbirşey bulamadım maalesef . Teorik bilgiler için güzel bir kaynak bulursanız banada haber verir misiniz acaba :) pilates programları ve çalışma kitabı diye bir kitaba denk geldim nette şuan onu araştırıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…