pil yutmus olabilir mi?

Sonucta parada hic zarari yok degil dimi para olan kumbarayi acmis cocuk onun icin dedim pilin zararinin bende farkindayim.
yabanci bir cisim ne oldugu fark etmeksizin tehlikeli tabiki, bazilari daha cok bazilari daha az ama hepsi tehlikeli.

34 saat oldu nerdeyse, hala cok sukur herhangi bir aksilik yok. esim trafikte mahsur klmis kotu hava sartlrindan dolayi cocugun uykusu geldi bir an once goturuo uyutmak istiyorum
artik

Iciniz rahat olsun gecde olsa goturun yoksa bu gece size uyku yok.

simdi ciktik hastaneden, cok sukur yutmamis.

acikcasi yutmadigini duymak icin gittim zaten yutmus dese sasirirdim yani. cok sukur netlesti yutmadigi o suphe dunden beri beni kemirip duruyordu
Çok şükür, çok sevindim. Gitmekle iyi yaptınız yoksa bu şüpheyle rahat edemezdiniz.

Canım seni korkutmak istemiyorum ama o piller o kadar tehlikeli ki yani eğer kalem pil mi saat pili mi desen minicik saat pili daha zararlı çünkü yuttuğu gibi etkileşime girip yakmaya başlıyor. Eğer yemek borusuna takılırsa orayı bile yakıyor saat pilleri. Hemen Instagram da guncelanne nin bu konudaki postunu bulup oku. Bu yorumu okuyan herkes de okusun lütfen

guncel anne yi hamileligimden beri takip ediyorum onun pil paylasimlarini bildigim icin zaren evdeki tum pilleri yuksege kaldirdim, bu pil nerden cikti aklim almiyor. cok sukur yutmamis

simdi ciktik hastaneden, cok sukur yutmamis.

acikcasi yutmadigini duymak icin gittim zaten yutmus dese sasirirdim yani. cok sukur netlesti yutmadigi o suphe dunden beri beni kemirip duruyordu

bununla geçmiş olsun.
iyiki getirmişim demek, keşke getirseydim demekten iyidir.
Korku atlattınız, ufakda olsa bir sadaka verin bence.

Allah askina alkol filan mi aldiniz siz. Bu nasil bir kafa.Cocugunuzun pil gibi zehirli ve olumcul birseyi yuttugunu dusunuyorsaniz acilen hastaneye gitmelisiniz burada konu acmak yerine. O pil mide asidinde eridiginde geri donusu yok bu isin..
Daha bir.iki gun once bir dr annenin paylasimi vardi pim yutulmasinda geri donusun olmadigina suphe halinde acilen hastaneye gidilmesine dair yahu.

Son mesaji sonradan gordum. Hastaneye gitmissiniz. Sonuc temiz cikmis. Ben bile buradan rahatladim. Gecmis olsun.

yutmus olacagini dusunmedim, sadece her ihtimale karsi takip etmek istedim. ama nihayetinde yine de icim rahat etmedigi icin gittim cok sukur bisey cikmadi.allah butun cocuklari korusun

Yani neden bu kadar evhamlısınız? Pil çift olmak zorunda mı ki birini illa yutacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…