pil yutmus olabilir mi?

Önce kumbaraya bak, zaten pil yeri belli oluyor. Tek bir pil ile çalişiyorsa, demek sadece 1 tane pil var ve oğlun yutmadi.

Ki zaten pili yutmadi bence. Şimdiye kadar belirti verirdi. Et bile yanilmiyorsam 8 saatte bağirsaklardan geçiyor. Şimdiye kadar o günkü yedikleri çoktandi bitti gitmiş oluyor.

Anladım. Biraz zor şartlarda gideceksiniz yani. Eşiniz geldiğinde götürün madem. İnşallah hiç is bir şey yoktur yutmamıştır. Ama şunu da belirtmek isterim. Etkisini görüp görmemek değil benim kaygım, toksik maddeye maruz kalma ihtimali. Varsa midesinde çıkarırlar tabi. Uzman değilim ama benim çocuğum tutsa aklıma bu gelirdi. Sizi korkutmak değil amacım, ama Ama Geçmiş olsun

Bizde de oldu benzer hikaye.
Duyunca elim ayağım titredi ama internette sindirim yoluyla atılır gibi yazılar okuyunca rahatlamıştım.

Röntgende çıkmayınca yutmamıştır gibi düşündüm, pek kafaya takmadım açıkçası.

evet cok kotu senaryolar var da hic haberi olmadan kakada bulan aileler de var, ama iste konu cocuk olunca insan bosveremiyor asla. insallah bizim de rontgen temiz cikar

2.5 yaşında bir cocuk pil yutmuş sizinki gibi ...1 ay sonra ortaya cikmis..ama 1 ay içinde kati gıda yiyemiyormus boğazı açıyormuş felan belirti veriyormus mutlaka geçen gün tv de gostermislerdi....
ben okuyamadim inanin iyice panikleyecek birsey gorueum diye, ama annem arastirmis o soyledi bir ay boyunca fark edilmemis diye. evet cocuk kati gida yiyememis aciyo demis filn. benim oglum genel olarak cok istahsiz ona ragmen bugun bir patates kizartmasi corba yedirdim ki dunden beri zaten bi sekilde mama filan besleniyo hicbir fark yok atesi cikacak sandim sabah cok gerildim ama takip ettim atesi de yok. yani aslinda hicbir belirti filan yok

kumbara kalem pille calisiyor, bu pil muhtemelen cok daha eski tarihte bozuk paralarin icine karismis, o bozuk paralari kumbaradan cikarinca o da cikmis. iste acaba iki tane miydi diye dusunuyorum

ya mutlaka bi yerine takılırdı bence kolay mi biz bile yutsak açıtirdi ağlardı yani çocuk onların ne kadar boğazı var .o çocuğunda boğaza takilmis zaten.

İsterse 2000 kere röntgen çekilmiş olsun
Sağlık bu.
24 saat içinde tepki veriyor vücut ama belli olmaz.
İhmale gelmez

çocuğu götürün daha sindirlmemiştir belki bu nedenle bir belirti vermemiş olabilir.

kumbara kalem pille calisiyor, bu pil muhtemelen cok daha eski tarihte bozuk paralarin icine karismis, o bozuk paralari kumbaradan cikarinca o da cikmis. iste acaba iki tane miydi diye dusunuyorum

İki tane pil olduğunu kesin bilseydiniz, diğerini bulamadığınız için yutmuş olduğunu düşünmekte ve endişelenmekte haklısınız derdim ama bu durumda evham yapmışsınız gibi duruyor.

Evham yapmissiniz bahsettiginiz piller metal yuvarlak olanlar degilmi.1 tane gordugunuz icin korktunuz galiba ama o piller cogu seyde tekli kullaniliyor zaten parayi yutmasindan korkmuyosunuz pilden niye bu kadar korktunuz.
piller vücutta açıldığında zehirler ama para o kadar tehlikeli değil

Yahu ne korkuyorsunuz bu kadar radyasyondan? Çocuk pil yutmuş olabilir siz hala ama radyasyon diyorsunuz. Bulunduğunuz ortam da yeterince oksijen yok herhalde mantıklı düşünemiyorsunuz.

Arkadaşın çocuğu düşmüştü radyasyon alacak diye mr çektirmem dedi şaka gibi valla kafası kırılmış, pil yutmuş önemli mi radyasyondan? Kaldıki bir röntgenden zarar görmeniz için günde 36373919200 kere çektirmeniz gerekli. Not: sağlıkçı

ben böyle bişey yaşamıştım oğlumun oyuncağının bir pili ortada yoktu oda kalem pilin bi büyüğüdü yani ama agza sıgar belki yutabilir veya yutmuşmudur acaba diye düşünmekten kafayı yicektim herkes yutamaz onu filan desede içime sinmedi hemen kaptığım gibi cocuk drna götürüp anlattım film çekildi çok şükür çıkmamıştı bişey ama en azından içim rahattı bundan sonrada oyuncakları daha temkinli kullandim pil yerlerini koli bandıyla sardım baya

aksam esim isten geldiginde konusacagim gotururum muhtemelen, cok yuksek ihtimalle de hirsey cikmayacak, ve ben cocuga radyasyon yukledigim icin vicdan azabindan olucem! sirf icim rahatlsin diye rontgen cektiricem
Radyasyon boşuna değil ki ya yuttuysa? Radyasyondan çok korkuyorsunuz ama elimizdeki telefonlar da inanılmaz radyasyon yayıyor. Bence orayı takıntı haline getirmeyin dürek götürün çocuğu. İhtimali bile aklımı alır Allah korusun çocuklarımızı

Pilden kimyasal zehirlenme geçirme olasılığının yanında röntgenin zarar vermesi olasılığı çok komik kalıyor. Çocuğu kaptığınız gibi götürmeliydiniz.

yine beynime oksijen gitmediginden suphelenen kk uyeleri cikmis gelmis hosgeldiniz nerde kaldilar diyordum bende:)

acikcasi yuttugunu dusunmedim dun, ama her ihtimale karsi temkinli olayim takip edeyim dedim, bugun de takip ettim dogal olarak. bunca saattir hicbir gariplik yok aslinda, zehir hattini aradigimda belki takibi ne kadar sure daha yapmam gerektigini ogrenirim diye dusundum ama onlar 5 yil sonra bile belirti verebilir deyince panik oldum, en iyisi gotureyim dedim. esim yolda geldiginde gidecegiz zaten.

Pil para yutmaktan daha tehlikeli geçen videoda izledim. Hemen götürmelisiniz, pilin içindeki maddeler mideyi yakıyormuş.

Para vb birşey olsa sorun etmeyin diyebilirdim ama pil bence riske atmaya değmez. Doktora gidin derim ben.
Benimde en büyük korkularımdan zira oğlum herşeyi ağzına götürür.
Sizin oğlunuzun huyu değilmiş ama çocuk bu ne yapacağı belli olmaz.
Geçmiş olsun,umarım korktuğunuz gibi değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…