pil yutmus olabilir mi?

hemen belırtı vermıyor dıye bılıyorum.

röntgen radyasyonunda hiçbir şey yok, elinizdeki telefon bile kat be kat daha fazla radyasyon saçıyor.götürün gösterin.

Keşke çok beklemeden götürseniz doktora. Çok külfet değilse sizin için, attığınız riske değer mi. Bir şey için geç kalmışlık hissi çok kötü. İnşallah da bir şey yoktur, ama bundan emin olmak başka güzel

suan sokaga cikip bi sekilde ana ypla yuruyup taksi bulabilirim belki, ama bunun sonrasinda cocugu hasta etmem kacinilmaz yeni dus aldi be disarisi cok fena firtina halinde, 3 saat sonra esim gelecek, o geldikten sonra hastaneye ulasmamiz 15 dk surmez, ben gitmeye kalksam 1 aaati bulur. yani tek gitmek mantikli degil gibi cok kazanacagim 1-2 saatten fazla degil

Belirtisini bilemem ama cocugunuzun algisi gayet iyi yani sizinle konuşuyor size cevap veriyor. Bisey yutup yutmadigini ona sorarsaniz cevap verecektir bence

Rontgen radyasyonunu bu kadar abartmayin. Her gun bu acabayla yasanir mi

Evham yapmissiniz bahsettiginiz piller metal yuvarlak olanlar degilmi.1 tane gordugunuz icin korktunuz galiba ama o piller cogu seyde tekli kullaniliyor zaten parayi yutmasindan korkmuyosunuz pilden niye bu kadar korktunuz.

Belirtisini bilemem ama cocugunuzun algisi gayet iyi yani sizinle konuşuyor size cevap veriyor. Bisey yutup yutmadigini ona sorarsaniz cevap verecektir bence
ay denedim yutmadim anne korkma diyecek seviyede degil:) yurtunmu annecim diyoeum yuttum diyo, yutmadin mi diyorum yutmadim diyo. onun sozune guvenilmez ki

30 saat geçti diyorsunuz. Yutmuş olsaydı vücudu bir şekilde tepki verirdi.

Çocuğunuzun bir şeyi hemen ağzına atma huyu da yokmuş. Olsaydı hemen götürün derdim.

Ayrıca bahsettiğiniz kadar pil o yaştaki bebeğin yemek borusundan geçmez tıkar.
2 yaşındayken yeğenim 25krş almıştı ağzına. Tabi ki yemek borusunu tıkamış ertesi sabah operasyonla aldılar..

Daha önce ağzına yabancı bir sey alıp yemeye çalıştığınızı gördünüz mu ? Ben de bi kere para yuttu diye şüphe etmistim kafayı yiyecektim hangi para olduğunu biliyorum arıyorum yok .sonra kıyafetinin bi yerinden cikmisti.bana yutmuş gibi gelmedi ama yinede götürün isterseniz.çünkü hangileri yemek hangileri yemek değil artik biliyorlar ağzına alsa bile tükürür.hem yutmaya kalksa boğazına takılır öksürür felan anlarsiniz mutlaka küçük boncuk kadar birsey değil ki hop diye yutsun.

Anladım. Biraz zor şartlarda gideceksiniz yani. Eşiniz geldiğinde götürün madem. İnşallah hiç is bir şey yoktur yutmamıştır. Ama şunu da belirtmek isterim. Etkisini görüp görmemek değil benim kaygım, toksik maddeye maruz kalma ihtimali. Varsa midesinde çıkarırlar tabi. Uzman değilim ama benim çocuğumun yutma ihtimali olsa, aklıma bu gelirdi. Sizi korkutmak değil amacım. Geçmiş olsun

Anladım. Biraz zor şartlarda gideceksiniz yani. Eşiniz geldiğinde götürün madem. İnşallah hiç is bir şey yoktur yutmamıştır. Ama şunu da belirtmek isterim. Etkisini görüp görmemek değil benim kaygım, toksik maddeye maruz kalma ihtimali. Varsa midesinde çıkarırlar tabi. Uzman değilim ama benim çocuğumun yutma ihtimali olsa, aklıma bu gelirdi. Sizi korkutmak değil amacım. Geçmiş olsun

Evham yapmissiniz bahsettiginiz piller metal yuvarlak olanlar degilmi.1 tane gordugunuz icin korktunuz galiba ama o piller cogu seyde tekli kullaniliyor zaten parayi yutmasindan korkmuyosunuz pilden niye bu kadar korktunuz.
pil yutulmasi cok tehlikeli cunku. para ya da baska birsey gibindegil
cunku piller diger yutulan yabanci cisimler kadar masumca barsaktan cikmiyor, kimyasal oldugu icin cocugun organlarina yapisip o organi curutyup olume bile sebep olabiliyor. ay neler yazdiriyorsunuz bana icim urperdi

Anladım. Biraz zor şartlarda gideceksiniz yani. Eşiniz geldiğinde götürün madem. İnşallah hiç is bir şey yoktur yutmamıştır. Ama şunu da belirtmek isterim. Etkisini görüp görmemek değil benim kaygım, toksik maddeye maruz kalma ihtimali. Varsa midesinde çıkarırlar tabi. Uzman değilim ama benim çocuğum tutsa aklıma bu gelirdi. Sizi korkutmak değil amacım, ama Ama Geçmiş olsun

pil yutulmasi cok tehlikeli cunku. para ya da baska birsey gibindegil
agzina bisey atma huyu yok ta daha cok kemirme huyu var, kitap filan kemirir arabalarinin lastiklerini kemirir, sulugunu kemirir, ama kemirdiginde kucucuk bi parca bile kopsa anne bak diye bana gosterir sonra cope tukurur.

o surecte banyonun kapisi aralikti, oksurmedi yutkunmadi seslerini dinledim cunku bozuk paralarla oynadigini anlayinca,yutmaya calissa fark edersim gibi geliyor. ama iste guvenemiyorum cocuk nihayetinde

Ben
sizin iciniz bi nebze rahat etsin diye yazdim.bende bu konulara cok takintiliyim kizim bebekken pili bulamayinca butun evi kaldirmisligim var sizi anliyorum ama pil zaten kutudaymis ve bu piller genelde tekli kullaniliyor.

2.5 yaşında bir cocuk pil yutmuş sizinki gibi ...1 ay sonra ortaya cikmis..ama 1 ay içinde kati gıda yiyemiyormus boğazı açıyormuş felan belirti veriyormus mutlaka geçen gün tv de gostermislerdi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…