Pikolu Olup Klomen ve Ovitrella Kullananlar

Staranne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
81
Puanlar
48
Kızlar bende piko var. 1.5 yıllık evliyim ve reglilerim hep düzensiz. Yumurtlama tembelliğim var. Bu ay klomen kullandim. 12 gün önce ovitrella çatlatma iğnesi vurundum. Aynı durumda olup hamile kalan var mı? Yaşadıklarınızı paylaşır mısınız?

Ben hamile kaldim canim şu an bebeğim 7 aylik ilk konumda yazmiştim bakabilirsin istetsen...

Benimde pko var sağ yumurtalığım tembelleşmiş 3 Aydır korunmuyoruz bebeğim olmadı daha ilaç kullanıyorum sıkıldım ilaçlardan çatlatma iğnesi isteyince vuruluyor mu eğer hamile kalırsanız burdan yayınlar mısınız çok istiyorum bende

Ben hamile kaldim canim şu an bebeğim 7 aylik ilk konumda yazmiştim bakabilirsin istetsen...
Canım böyle güzel haberler okuyunca moralim yerine geliyor senin tedavisiz mı oldu

Canım ben ilk evlendim 6 ay korundum bir yıldan beri korunmuyorum olmadı zaten benim işim tedavisiz zordu adetlerin yaklaşık 4 ayda birdi yumurtlama tembelliğim var. Bu ay ilk tedaviye başladım sonucu öğrenmeye sayılı günler kaldı tabiki paylaşırım. İnşallah hayırlısıile çok zahmet çekmeden bebişine ulaşırsın. Sen de mutlaka yaz. Çatlatma iğnesi yumurta takibinde yapılır yumurta istenilen büyüklükte olmalı

Canım durumlarimiz aynı ama ben daha 2gün önce oldum iğneyi daha çok bekleyeceğim sen yapsan çıkmaz mı ki 10.günden sonra etiksii kalmıyor diyor lar ama

Canim ben yumurta geliştirici iğne kullandim 4 yumurtam oluştu daha sonra çatlatma iğnesi yaptirdim ve hamile kaldim
Benim klomanle 3 yumurtam oldu iğne oldum yarın evde test yapacağım 14. Gün sence çıkar mi

Çikar inşallah hamilesindir belirti var mi bi şey..
Belim ve kasiklarimda çok ağrıyor ama iğnenin yan etkisi diye düşünüyorum. Senin belirtin nasıldı hatırlıyor musun kaçıncı gün ogrendin

Belim ve kasiklarimda çok ağrıyor ama iğnenin yan etkisi diye düşünüyorum. Senin belirtin nasıldı hatırlıyor musun kaçıncı gün ogrendin
Benim ki biraz uzun hikaye canim o sureç..:)...göğüs hassasiyeti ve bel ağrisi vardi kasiklarimda da bi gun çok kötu bi ağri vardi..

Anladım canm teşekkür ederim mesajın için doktorumla konuştum adetliyken gel beklemek istemiyrosan yaparız çatlatma iğnesi dedi tatlım

Canim ben yumurta geliştirici iğne kullandim 4 yumurtam oluştu daha sonra çatlatma iğnesi yaptirdim ve hamile kaldim
bende kılomen kullandım ve iğne oldum beklemedeyim hayırlısı bakalım sizin kaç yumurtanız oluşmuştu iğne olurken

bende kılomen kullandım ve iğne oldum beklemedeyim hayırlısı bakalım sizin kaç yumurtanız oluşmuştu iğne olurken
4 yumurtam oluştu çatlatma iğnesi hafta sonuna denk geldi kendi doktorum 4 yumurta birden büyüdüğünu bilseydim izin vermezdim çatlatma iğnesine dedi ben acilde yaptirmiştim ohss falan oldum ilk üç ayim zor geçti sonra düzeldi ço şükür..

4 yumurtadan kaçı döllendi ya çok soru soruyorum ama ne olur kusura bakma cnm insan kendine ümit arıyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…