Gebeliğe Hazırlık Piko sogan kuru

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sahraag

Üzmeyin beni artık yeter
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
28
43
3
31
Kızlar bende piko var ve iki ay önce catlatma ignesi oldum olmadi gecen ay 14 mm yumurtam oldu ve gene olmadi bu ay sogan kuru başladım 7 aralıkta iki gün oldu içiyorum sogan ile pikolu kalan oldumu yardım ederseniz bekliyorum inşallah hepimizin yüzü güler

Selam canim evet bende pko maduruydum sogama kuru kullandigim ay hamile kaldim 15 gun aksatmadan ic.bide sık iliski yasarsaniz daha iyi olur

Selam canim evet bende pko maduruydum sogama kuru kullandigim ay hamile kaldim 15 gun aksatmadan ic.bide sık iliski yasarsaniz daha iyi olur
Canımım ne güzel ya pkolar sor kalıyor çünkü inşallah olur bu ay 10 gün yapsam diyorum bide erken çatlarım riske atmak istemiyorum napsam

Canımım ne güzel ya pkolar sor kalıyor çünkü inşallah olur bu ay 10 gün yapsam diyorum bide erken çatlarım riske atmak istemiyorum napsam
Yok 10 gun yapma kuzum erken yumurtlasan bile sogan kuru hic bir sey.Evet benim durumumda zordu hic yumurtlama olmuyordu.sen 15 gun yap birak gerisini Rabbim bilir

Yok 10 gun yapma kuzum erken yumurtlasan bile sogan kuru hic bir sey.Evet benim durumumda zordu hic yumurtlama olmuyordu.sen 15 gun yap birak gerisini Rabbim bilir
Inşallah canım sağol akıl verdiğin için umut dünyası işte 15 yapicam bakalım bu ay sevincekmiyim rabbim nasip etsin herkeze bana da

Back