Pik'i yakalayıp değerlendirdikten sonra ki izlenimleriniz :)

1609ece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2019
1.462
5.134
88
34
Kızlar merhaba , yumurtlama zamanınızı değerlendirdiniz pik'i de yakaladınız herşey yolunda sorum şu pozitif test sonucunu alana kadar olan süreçte neler yaşadınız neler hissettiniz ? Ve pozitifi ne kadar süre sonra gördünüz :)

Canim öncelikle ay sonunda hayırlı haber alırsın inşallah ama sana tavsiyem düşünüp durma stres oluyor insan cunku sürekli kendinde belirti arıyor bu da gebeliğin oluşacağı varsada oluşmuyor maalesef sıkıntı stresten.
Bırak herşeyi oluruna gitsin canım, düşünmemeye ve kendinde belirti aramamaya çalış 3 senem bu şekilde gecti benimde sonra tam bıraktım olmuyor olmayacak diye o ay hamile kaldım.
Bu konuda tamamen kafanin rahat olması lazim.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.

ya işte düşünmemek elde degil hoş ben gün içinde boşta oldugum zamanlar kurcalama yapıyorum kim ne şekilde yaşamış görmüş ögrenmiş merak ediyorum yani ama normalde aklıma gelmiyor bile ama boş oldugum zaman da sürekli kendimi sitede araştırma yaparken buluyorum

Hepimiz öyleyiz demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…