Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar biz de days in colours soley ve hobby nin nevresim ve pikelerini satıyoruz size tavsiyem sıvı deterjan kullanın ve kullanma talimatına uyun
ayrıca eğer sizden kaynaklanan bi sorun yoksa satıcıya geri iade edin almak zorundalar
bende days ın colours nevresim takımı aldım bir kaç tane daha almayı düşünüyordum kararsız kaldım şimdi
kullanma talimatına uyuldugu halde bunlar oldu zaten, üstelik çok az deterjan koyuyorum, kesinlikle önermiyorum soley. özellikle uyku seti özellikle perişan etti beni.
internetten almıştım, firmanın nosunu bulabilirsem fişimide bulabilirsem arayacağım ama hiç sanmıyorum ilgileneceklerini(
haram zıkkım olsun başka birşey demiyorum bu pikeyi de uyku setinide bu nevresimide üretenlere param.
özellikle bu pike takımı, ilk başta gözünüzü boyuyorlar renkler vs herşey harika diyorsunuz ilk gördüğünüzde, ama kullanmadan önce yıkamayın ki bari hevesiniz kırılmasın en azından bir kere kullanmış olursunuz(
days in colorstan aldıgım nevresimde herhangi rahatsız edici bir renk atması olmadı gözle görünür.Ama diğer nevresimlerinde olurmu bilemiyorum.
cotton box ,soley ve aran clasy den hiç memnun kalmadım
aran zaten lider bi marka değil o kadar