pike ve nevresim takımları ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
.............................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar biz de days in colours soley ve hobby nin nevresim ve pikelerini satıyoruz size tavsiyem sıvı deterjan kullanın ve kullanma talimatına uyun

ayrıca eğer sizden kaynaklanan bi sorun yoksa satıcıya geri iade edin almak zorundalar

bende days ın colours nevresim takımı aldım bir kaç tane daha almayı düşünüyordum kararsız kaldım şimdi

kızlar biz de days in colours soley ve hobby nin nevresim ve pikelerini satıyoruz size tavsiyem sıvı deterjan kullanın ve kullanma talimatına uyun

ayrıca eğer sizden kaynaklanan bi sorun yoksa satıcıya geri iade edin almak zorundalar

kullanma talimatına uyuldugu halde bunlar oldu zaten, üstelik çok az deterjan koyuyorum, kesinlikle önermiyorum soley. özellikle uyku seti özellikle perişan etti beni.
internetten almıştım, firmanın nosunu bulabilirsem fişimide bulabilirsem arayacağım ama hiç sanmıyorum ilgileneceklerini:((

haram zıkkım olsun başka birşey demiyorum bu pikeyi de uyku setinide bu nevresimide üretenlere param.

özellikle bu pike takımı, ilk başta gözünüzü boyuyorlar renkler vs herşey harika diyorsunuz ilk gördüğünüzde, ama kullanmadan önce yıkamayın ki bari hevesiniz kırılmasın en azından bir kere kullanmış olursunuz:((

bende days ın colours nevresim takımı aldım bir kaç tane daha almayı düşünüyordum kararsız kaldım şimdi

days in colorstan aldıgım nevresimde herhangi rahatsız edici bir renk atması olmadı gözle görünür.Ama diğer nevresimlerinde olurmu bilemiyorum.

cotton box ,soley ve aran clasy den hiç memnun kalmadım

kullanma talimatına uyuldugu halde bunlar oldu zaten, üstelik çok az deterjan koyuyorum, kesinlikle önermiyorum soley. özellikle uyku seti özellikle perişan etti beni.
internetten almıştım, firmanın nosunu bulabilirsem fişimide bulabilirsem arayacağım ama hiç sanmıyorum ilgileneceklerini:((

haram zıkkım olsun başka birşey demiyorum bu pikeyi de uyku setinide bu nevresimide üretenlere param.

özellikle bu pike takımı, ilk başta gözünüzü boyuyorlar renkler vs herşey harika diyorsunuz ilk gördüğünüzde, ama kullanmadan önce yıkamayın ki bari hevesiniz kırılmasın en azından bir kere kullanmış olursunuz:((

ya canım o zaman mal hatalı nereden aldıysan iade et almak zorundalar eğer yanaşmazlarsa tüketici mahkemesine vereceğini söyle

zaten büyük ihtimal mahkeme seni haklı bulacak o kadar para döküyosun sonuçta

peşini bırakma

xxxxxxx - iletisim ve adres paylasimi yasaktir.

days in colorstan aldıgım nevresimde herhangi rahatsız edici bir renk atması olmadı gözle görünür.Ama diğer nevresimlerinde olurmu bilemiyorum.

cotton box ,soley ve aran clasy den hiç memnun kalmadım

aran zaten lider bi marka değil o kadar

aran zaten lider bi marka değil o kadar

evet canım aran clasy bitti benim için, fişleri bekar evimde mi bilmiyorum alalı 1,5 yıl oldu, cotton boxta almayacağım.

soleyin uyku setinin yorganına başka nevresim geçirerek kullanacağım yorgan niyetine:(

uğraşacak gücümde yok canım:(

aran clasyden de hiçbirşey almayacağım.

ben pike almaya bile korkuyorum açıkcası bu derece çekmesi ve renk atması inanın ürktüm para verip renkli güzel pike ve nevresim almaktan.

days in colors u deneyeceğim pike olarak alırsam onun pikesini alıp deneyeceğim. yada linens var, linens kullanan var mı?
nevresimleride days in colors, taç, linensten alıcam diğer markalara oranla daha az şikayet var sanırım bunlarda. Ben şu anda days in colorsun bir nevresimini kullandım ondada illaki ufacıkta olsa bir renk açılması olmuştur ilk alındıgı gibi kalmıyor tabi ama, beni rahatsız edip üzecek birşeyle karşılaşmadım diğerleri gibi.

pikede hele ilk yıkamada bu derece insanı şok edecek fark olunca ağlayasım geliyor artık:(

days in colorstan da memnun olmayan arkadaşlar varsa yazabilirlermi, yada önerecekleri kullandıkları herhangi bir sorunla karşılaşmadıkları daha kaliteli markalar varsa yardımcı olabilirlermi. Böylece daha tecrübeli bir şekilde mağdur olmadan en güzel günler için zevkle titizlikle aldıgımız çeyizlerimizden hayal kırıklığı yaşamayız

selamlar benimde days in colours uyku setim var
sanırım ya 2. ya 3. yıkamada soldu ve yatağıma küçük gelmeye başladı :(
iyi ki çeyiz olarak almamışım ben tavsiye etmiyorum bu markayı

taç,linens,english home bu markalardan şaşmamak lazım :71:
sarev ürünlerine de iyi diyorlar ama sorun yaşayanlar da var :(

offff gözüm korktu şimdi ya days in coloursın pike takımını almayı düşünüyodum deseni çok hoşuma gitti ve kampanyada şu an ama yorumları okuyunca korktum o kadar para verip bi kez kullanıp atmak istemiyorum ve çeyize alacağım offf ya :43:

days in colours ın battaniyeli nevresim takımını aldım. 10 aylık evliyim hiç solma sararma olmadı :nazar: diğer nevresimlerim ve uyku setim taç. onun da maşallahı var:nazar: fiyatı pahalı olsa da kaliteden vazgeçmeyin derim:34:

ha birde yıkama talimatına uymak gerekiyor. En önemli nokta ise ; nevresimleri içe doğru katlayıp makineye koyun. yastık yüzlerini ters çevirip atın makineye.:34:

"ucuz etin yahnisi yavan olur" derler ama işte insan çeyiz alırken çok masraf olduğundan hem güzel hem uygun fiyatlı olsun diye böyle deneyimler kazanıyor.

saten pamuk nevresimlerimin hepsini sarev aldım. Taç'dan tek kişilik nevresim aldım, birde issimo home ranforce nevresim aldım.pike takımı ise cotton box aldım.
pikelerden pek ümidim yok ama bakalım göreceğiz.

bende özdilek ten ıkı tane nevresim aldım, bugun taçtan percale seriden ıkı tane daha alacagim, param kalırsa bır tanede tek kişilik alcam. nevresim işi bitcek benım ıcın. ceyiz işçin alırken pahalıda olsa ıyısınden almak lazım, bızım butcemız cok sınırlı ancak bunlarda alınmak zorunda , az ama kalıtelı almaya ozen gostermeye calısıyorum ınsallah sıkıntı yasamam, soleyın cok begendıgım bır nevresımı vardı 70 lıraya dusmus ancak hem buradakı yorumlardan dolayı hemde nevresım evınde calısan bır arkadasımın soyledıgı soley eskı kalıtesını kaybettı cumlesınden dolayı almaktan vazgectım

sarevin ranforce nevresim takımı
days in colours nevresim takımı
merinosun nevresim takımı
tacın nevresim takımı
özdileğin pamuk saten nevresim takımı mevcut.bir çekme olmadı hiç birisinde.renklerinde solma da olmadı.30 derecede yıkıyorum.ve çok sık nevresim değiştiren birisiyim.sadece merinosun rengi yıkandıktan sonra kat yerlerinde biraz beyazlama oldu.geel bir renk solukluğu yok capcanlı ama kat yerlerinde böyle bir şey oldu.sarevden inanılmaz memnunum.
yalnız şayet yün yorgan kullanacaksanız mitil yorganlardan yündeki kıllar nevresim üzerine çıkıyor.koyu renkli nevresimlerde hiç hoş durmuyor bu da.siyah nevresim takımım bu yüzden beyaz kıllar içinde gibi duruyor.

bende taç nevresimlerimden memnun degilim kalite dedim pamuk saten aldım ama yastık kılıfların da solma oldu solma denmez resmen penbe beyaz oldu

Son düzenleme:
hobyy deluxse saten, birde dantela harmonic ranforce nevresim takımı baktım kullanan var mı memnun mu

Son düzenleme:
ben aldigim nevresimleri devamli 60 derecede yikarim temiz olsun diye ve hic solma renk degisikligi olmadi. 3 senelikte evliyim. Ama sunu soylemeliyim ben butun camasirlarima sivi deteryan kullanirim. Beyazli nevresimler hala bembeyaz ve renkliler parlak ve canli. Beyaz nevresimlerede her zaman beyaz deterjan degil renkli deteryanda koyarim ciceklerin rengi solmasin diye.

Sadece sunu fark ettim 100% pamuktan sasmamak lazim. Kirismaya nevresim almistim cok hos ama pamuk kadar rahat degil ve terletiyor

Back
X